2021. szeptember 29., szerda

ÚJSZERŰ!!! FÉLÁRON!!! Thetford Porta Potti 145 mobil kemping WC - Jelenlegi ára: 32 500 Ft


A licit tárgya: mobil WC
 
Inkább új, mint újszerű!!!  
Féláron!!! 179, 99 Euro volt!!!  Itt egy hasonló linkje:  KATT IDE!
Magassága 330 mm
Szélessége 383 mm
Mélysége 427 mm
A ház átalakításakor vettük, de a szerencsés körülmények hatására nem igen került sor a használatára.
Alkalmas lehet utazáskor, kempingezéskor, házépítés, -átalakítás során, hajón, yachton, vagy rokkant személy ápolásakor, stb...
Normál ülőmagassággal, nagy kapacitással rendelkezik. A toalett két összeszerelhető tartályból áll. A felsőben (15 l-es) az öblítővizet tároljuk. Egy nyíláson át tudjuk ezt beleönteni. Egy beépített pumpa (6. kép zöld karika) segítségével juttathatunk a megtisztítani kívánt felületre egy csonkon keresztül (6. kép piros karika). Az alsóban, melyet egy kar segítségével nyithatunk, ill. hermetikusan le tudunk zárni, a szennyvíz gyűlik össze.
Mindkét tartályon csavaros töltő- ürítőnyílás van.  
Ajánljuk építkezéskor, kempingezéshez, kiránduláshoz, horgászathoz, hajóra, vitorlásra, vagy idősek otthoni használatára egyaránt.
Van sok más termékem is, (pl.: féláron Fekete Karom térdgyógyító krém), érdemes egy percet szentelni rájuk! Ide kattintva megtalálhatóak!
Feleségemmel közös felhasználó nevünk volt, több mint 100 adásvétellel, 100%-os pozitív értékeléssel, de egyéb okok miatt szétváltunk. A közös felhasználónév említését személyi jogok megsértése miatt megtiltotta : -) de már nincs is rá szükségem, van elég saját referenciám!


Jelenlegi ára: 32 500 Ft
Az aukció vége: 2021-09-29 23:53 .