2021. szeptember 27., hétfő

Beépíthető mosogató gép, Beko DSN 6634 FX, inox kezelőpanellel, kis hibával !!! - Jelenlegi ára: 19 900 Ft

   Beépíthető mosogató gép, Beko DSN 6634 FX, inox kezelőpanellel !!!    
A mosogatógép Beko gyártmány, bútorba építhető kivitel, 13 terítékes, inox kezelőpanellel, az ajtajára a kezelő panel alá, a konyhabútor ajtajával megegyező típusú és színű ajtólapot lehet tenni, inox belső térrel, összesen 6 programmal, öblítés, gyorsprogram, két 40 ° C-os, három 60 ° C-os és kettő 70 ° C-os erősen szennyezett programmal ( összesen 8-program ), időzítővel, a lábak állíthatóak, így könnyen a megfelelő szintre emelhető .
A gépnek egy kis hibája van, bekapcsoláskor rendesen beindul, beállíthatjuk a programot, a kijelző jelzi, de a "START" gomb megnyomásakor nem nyitja ki a vízbevető csövön lévő elektromos vízcsapot, így nem enged be vizet a gépbe, és nem tud tovább lépni .   A gép 2-éve áll a garázsomba, akkor konyha átalakítás miatt újat vettünk, és akkor amikor ki lett szerelve hibátlanul működött, így valószínű, hogy a víz "beleszáradt" a beeresztő szelepbe, és attól nem tud kinyitni . Szerencsére azt szét lehet szedni és ki kell tisztítani .
Így jelenleg hibás, de összességében jó állapotban eladó !
Típusa :   Beko DSN 6634 FX
Méretei : 59, 5 cm széles, 57 cm mély és 82 cm magas .
A gép új ára 120. 000 Ft volt !
Nézze meg a fiam lapján lévő több mint 300 termékünket is, az ő Tesz-Vesz neve "pentelaci", és ott kattintson   "Az eladó összes aukciójának megtekintése" címszóra ! ( Elektronika, bútor, lakásfelszerelés, háztartási-gép, játék, modell, sporteszköz, kisgépek, stb. kategóriákban sok-sok használt termék !!! )

Jelenlegi ára: 19 900 Ft
Az aukció vége: 2021-09-28 04:59 .