2021. szeptember 29., szerda

CANON LEGRIA HF R506 KAMERA - FULL HD - 57x zoom - Optikai képstabilizátor - 3"-os LCD - Jelenlegi ára: 14 999 Ft


Eladó egy Canon Legria videokamera.
TÖKÉLETESEN MÜKÖDIK.
Töltőkábellel, adatkábellel, és
egy 8gbos kártyával adom.
                            Fóton személyesen is átvehető, vagy
MPLlel 1460 Ftért , Foxposttal 699 Ftért tudom küldeni.
SPECIFIKÁCIÓK
Video
GyártóCANONCCD1/4 típusú CMOSOptikai Zoom32xDigitális Zoom1140xÉjszakai felvételvan
Általános
RendszerSD/SDHC/SDXCCsatlakozókUSB 2. 0, Audio/Video, 3, 5 mm Jack, Mini HDMITápellátásLi-ion (BP-718)Méret53× 57× 116 mmSúly235 gMemóriakártya-foglalatSD, SDHC, SDXC
Kijelző
LCD3, 0"-os érintőkijelző
Audio
HangrendszerDolby Digital 2 csatornaMikrofonvanHangszóróvan
RÉSZLETES LEÍRÁS
Örökítsd meg életed fontos pillanatait – készíts kiemelkedő minőségű felvételeket könnyedén!
Kerülj közelebb a kompakt, könnyű és egyszerűen kezelhető, Full HD minőségű LEGRIA HF R506 nagy, 57-szeres Bővített zoomjával, és készíts remegésmentes felvételeket az Intelligens optikai képstabilizátorral. Családi emlékek megörökítéséhez ideális.
Előnyök
Az Intelligens optikai képstabilizátor automatikusan átkapcsol a négy üzemmód között a remegés ellensúlyozása érdekében
Canon HD videoobjektív 57-szeres Bővített zoommal; Full HD CMOS-érzékelő
Örökítsd meg akár három gyermeked növekedését is a Kisgyermek mód segítségével
Bemutatnád vagy megosztanád? Örökítsd meg jeleneteidet kivételes minőségben, AVCHD és MP4 formátumban
Az Audió jelenetválasztóval a felvételeket nemcsak nézni, hanem hallgatni is élvezet
Fő funkciók:
Optikai Intelligens képstabilizátor
Az Intelligens képstabilizátor tökéletes megoldást nyújt a kamera bemozdulása ellen. Automatikusan érzékeli a témát, és 4 üzemmódból pontosan a megfelelő optikai képstabilizátor-beállítást választja ki a mozgás ellensúlyozása és az elmosódás megelőzése érdekében. A speciális dinamikus üzemmód korrigálja a kamera forgását és dőlését séta közben, így minden helyzetben éles és remegésmentes videofelvételeket készíthetsz.
57-szeres Bővített zoom, Full HD CMOS
Az 57-szeres Bővített zoommal rendelkező eredeti Canon HD videoobjektívvel még nagyon távoli témák esetén is minden részlet rögzíthető. A 3, 28 megapixeles Full HD CMOS-érzékelő kiemelkedő képminőséget és kiváló színvisszaadást biztosít még gyenge fényviszonyok mellett is.
Kisgyermek mód
Örökítsd meg könnyedén akár három gyermeked első lépéseit, első szavait – és számos más csodálatos emléket – a Kisgyermek mód segítségével. Mentsd el minden gyermeked születési adatait a kamera memóriájában, és színesítsd a felvételeket gyermekeid magasságát és súlyát jelző bélyegzőkkel és animációkkal. Minden felvétel automatikusan a megfelelő gyerekalbumba kerül.
Kiemelkedő rögzítési minőség
Hozd ki a legtöbbet a Full HD által kínált lehetőségekből a nagy sebességű AVCHD (28 Mb/s) és MP4 (35 Mb/s) progresszív felvételi módokból. Akár bemutatásra, akár megosztásra szánja az adott felvételt, egyszerűen válassza ki a legmegfelelőbb formátumot, és adja meg a kívánt rögzítési sebességet.
Fejlett képfeldolgozás
Az erőteljes DIGIC DV4 képfeldolgozó gyenge megvilágítás mellett is jobb képminőséget és jelentős képtorzítás-csökkentést tesz lehetővé az optikai képstabilizátorral való együttműködésnek köszönhetően.
Audió jelenetválasztó
Az Audió jelenetválasztóval a felvételeket nem csak nézni, hanem hallgatni is élvezet. Válassz ki egyet az 5 jelenet közül, és a hangbeállítások automatikusan felveszik a jelenetnek megfelelő értékeket. Így mindig átható, élethű hangot társíthatsz videóihoz, akár esküvői köszöntőt, akár koncertet vesz fel.
Könnyű üzemeltetés
Élvezd a felvételkészítés és a lejátszási funkciók egyszerű és intuitív manuális vezérlését nagy felbontású, 7, 5 cm-es (3, 0” ) kapacitív érintőképernyős LCD-n. Az LCD-panel kinyitására a kamera gyorsan bekapcsol, így Ön nem marad le egyetlen pillanatról sem.
Mozihatású szűrők; Érintőképernyős díszítés
Légy kreatív a mozihatású szűrők segítségével – a tökéletes filmjelenet rögzítéséhez válassz a 7 állítható színátmenet-szűrő közül – vagy pedig adj szórakoztató effektusokat filmjeidhez az érintőképernyős díszítéssel számítógép használata nélkül.
SDXC-kártyanyílás
Készíts Full HD videofelvételeket közvetlenül SDXC-memóriakártyára. A különböző méretekben bárhol beszerezhető SDXC-kártyákkal könnyedén rögzíthetsz és oszthatsz meg több órányi felvételt.


Jelenlegi ára: 14 999 Ft
Az aukció vége: 2021-09-30 09:30 .