2021. január 25., hétfő

Nikon Coolpix S6600 Digitális fényképezőgép - Jelenlegi ára: 34 990 Ft

Nikon Coolpix S6600 Digitális fényképezőgép
Leírás:
Fényképezzen saját, egyedi perspektívábók a 16 megapixeles COOLPIX S6600 fényképezőgéppel! Nagy teljesítmény egyszrűen, karcsú váz, dönthető LCD-képernyő és beépített Wi-Fi funkció az intelligens eszközökön keresztül történő megosztásához.
Látványos önarcképek könnyedén, a dönthető monitor használatával. Az új ggesztusvezérlés funkció egy kézmozdulatra aktiválja a 12x zoomot, a zárkioldást és a videofelvételt, így vidám csoportképeket és teljes HD videókat készíthet. A rendkívül érzékeny CMOS-érzékelő gyenge fényben is remek képeket készít, a gyors effektus módok pedig még jobbá teszik a felvételeket.
A karcsú kialakítás jóvoltából a fényképezőgép remekül hordozható. Fejezze ki magát a COOLPIX S6600 segítségével - örökítse meg a világot a saját szemszögéből.
A funkció használatához az intelligens eszközre előzetesen telepíteni kell a Nkon "Wireless Mobile Utility" nevű (iOS és Android rendszerekkel kompatibilis) alkalmazását. Az Android, a Google, a Google Play, a YouTube és az egyéb jegyek a Googlr Inc. védjegyei.
Főbb tulajdonságok:
Dönthető LCD-monitor
Önarcképek minden eddiginél egyszerűbben. Csak hajtsa ki a 460 000 képpontos, 6, 7 cm-es, dönthető Clear Color képernyőt, és keresse meg a tökéletes perspektívát.
Beépített Wi-Fi
Küldje képeit intelligens eszközére, ahonnan megoszthatja őket a közösségi webhelyeken, vagy adjon hozzájuk GPS-helyszínadatokat. Intelligens eszközét még távvezérlőként is használhatja.
Hátsó megvilágítású, 16 MP CMOS-érzékelő
A különlegesen érzékeny képérzékeelő az EXPEED C2 processzorral együttműködve tetszőleges fényviszonyok közepette - még gyenge fényben is-gyorsan működik és éles képet készít.
12x NIKKOR optikai zoom objektív
Nagy látószögű funkció (25-300 mm) és makrofényképezési lehetőség akár 2 cm-ről - hogy ön semmiről ne maradjon le és személyes közelségbe kerülhessen.
Gesztusvezérlés a zoomhoz, állóképekhez és videókhoz
    
Találja meg a megfelelő pózt a tökéletes önarcképhez; ebben segít az önkioldó, miközben kezének mozdulataival vezérelheti a zoomot, a zárkioldást és a videofelvételt.
Teljes HD viddeók:
Örökítse meg az élet legszebb pillanatait 1080/50i minőségű videón, optikai zoommal és sztereó hanggal. A gesztusvezérléssel még szórakoztatóbb a felvétel.
Gyors effektusok mód
Közvetlenül a felvétel elkészítése után, egy gombnyomással hozzáadhat a képekhez egy speciális hatást (ilyen például a lágy portré és a tükör effektus).
30 különféle effektus
Akár 30 különböző effektussal (köztük 19 mintával) kísérletezhet, amelyek között megtalálható a játékkamera, a kereszthívás, a kiválasztott szín, a festmény és a gazdag színek effektusok is.
Célkereső AF:
A gyors és pontos automatikus élességállítás használatával a fényképezőgép automatikusan beazonosítja a témát és beállítja rá az élességet, így még mozgó témáról is tiszta, éles felvételeket készíthet.
18 motívumprogram mód:
Bízza a fényképezőgépre a munkát, amely automatikusan optimalizálja a beállításokat az ön által kiválasztott motívumprogram módban, vagy akár a teljes vezérlést ellátja az automatikus program választó funkcióval.
Elmosódáscsökkentés :
Az objektív eltolásos VR (rázkódáscsökkentés) kiegyenlíti a fényképez
 
Az aukció a képen látható termékre vonatkozik.
Minden korrekt ajánlatot meghallgatok, több termék vásárlása esetén garantáltan kedvezményt is tudok adni.
NÉZZE MEG TOVÁBBI TERMÉKEIM IS:
http: //www. vatera. hu/listings/index. php? us=proficuccok


Jelenlegi ára: 34 990 Ft
Az aukció vége: 2021-01-25 11:39 .