2021. január 28., csütörtök

Halit, sókristály (1508) - Jelenlegi ára: 1 170 Ft


Halit
8 gramm
3 cm méretű
Halit:
Jellegzetességei: a halit hatékony tisztító kő, serkenti a spirituális ítélőképességet és a többdimenziós fejlődést. Spirituálisan: kiemeli a lelkünkbe vagy az éteri testeinkbe ágyazódott szennyeződéseket, belső egyensúlyt kölcsönöz, így segít megzabolázni az akaraterőnket a magasabb rendű én útmutatása szerint, és objektívabb nézőpontot is teremt. Ez a védelmező kő megóv a negatív energiáktól, a ránk tapadó entitásoktól vagy a pszichikai támadástól, különösen, ha alkohol vagy drogok hatása alatt állunk, vagy ha köztes spirituális állapotban vagyunk. Különösen hasznos, ha valakinek az ésszerűtlen szenvedélye vagy vágya tárgyává válunk.
Pszichológiailag: a halit feloldja a régi mintákat, a negatív gondolatokat és a belénk ivódott érzéseket, mint amilyen a harag, és segít felülemelkednünk a problémákon. A halit mérsékli a szorongást, elégedettséget kölcsönöz, és átváltoztatja az elhagyatottság vagy az elutasítás érzéseit, elősegíti az érzelmi jólétet, erősíti a jóindulatot.
Fizikailag: ez a kő ingerli a test meridiánjait, erősíti az akupunktúra vagy az akupresszúra hatását, és földeli más kristályok gyógyhatását.
Gyógyhatása: segíti a méregtelenítést, az anyagcserét és a sejtmemóriát; jótékonyan hat vízvisszatartás, bélproblémák, bipoláris zavar, légzőszervi problémák esetén, és a bőrre.
Alkalmazása: tartsuk a közvetlen környezetünkben vagy egy erszényben. Mivel gyorsan magába szívja a negatív energiát és a nedvességet, tisztítsuk meg gyakran barna rizzsel, és tartsuk száraz helyen, de tisztít a tisztítás érdekében a kádba vagy a zuhany alá is tehetjük (feloldódik, és megtisztítja az energiákat).
Különleges színek
A rózsaszín halit hatékonyan leválasztja az entitásokat és a megszálló szellemeket, és megelőzi, hogy újra ránk telepedjenek, vagy új szellem tapadjon ránk. Ez a szín serkenti a spirituális fejlődést, megemeli személyes rezgésünket, erősíti metafizikai képességeinket, és elűzi a negatív gondolatokat. Érzelmileg: erősíti a jó közérzetet és azt az érzést, hogy szeretnek.
Pszichológiailag: elűzi az elnyomottság érzését, és vizelethajtóként is működik.
A kék halit hatékonyan megnyitja a metafizikai kapukat. Erősíti a megérzéseket, serkenti a misztikus éberséget. Újraprogramozza valóságról alkotott torz képeket, eltünteti a mentális kötődéseket vagy a nem megfelelő befolyást a harmadik szem csakrából és a finomtestekből.
Fizikailag: jó hatással van a jód felszívódására, a pajzsmirigyre, a csecsemőmirigyre és a talamuszra.
Forrás Judy Hall: Kristálybiblia 2.
Csak ajánlottan postázok, kérem, ezt vegye figyelembe a licitáláskor.
Több darab megvásárlása esetén egy levélben küldöm.  
*********************************
Csomagolási költséget nem számolok fel. Mérettől függően ajánlott levélként, vagy futárral küldöm.
Személyes átvétel Pécsen lehetséges.
Az aukció lejárata után felveszem Önnel a kapcsolatot. Önnek egy hete van arra, hogy reagáljon a megkeresésre. Ha ez nem történik meg ez alatt az idő alatt, az árut újra listázom.
Kérem, amennyiben bizonytalan valamiben, licitálás, vagy vásárlás előtt kérdezzen.
Személyes átvétel esetén természetesen készpénzes fizetésre is van lehetőség.


Jelenlegi ára: 1 170 Ft
Az aukció vége: 2021-01-28 17:39 .