2021. január 26., kedd

Bimbóskel-kelbimbó Casiopea (Brassica oleracea var. gemmifera) magok!20db mag - Jelenlegi ára: 400 Ft

Bimbóskel-kelbimbó  Casiopea  (Brassica oleracea var. gemmifera) magok! 20db mag
Az aukció tárgya 20db mag!
Nem igényes növény.
Fény- és vízigényes, bár a káposztafélék közül a leginkább szárazságtűrő.
A kisebb fagyokat jól bírja. A bimbós kel másodterménynek számít, mert viszonylag későn kerül a veteményeskertbe
 
Tartalmaz A-, B1-, B2- és C-vitamint (90 mg/100 g), karotint, 5, 4% szénhidrátot, 4, 3-5, 3% fehérjét, 13-16% szárazanyagot (ennél több csak a leveles kelé), 1, 3% rostot, ásványi sókat (Ca, P, Fe), íz- és zamatanyagokat. 193– 203 J az energiaértéke.
Bimbói sokféleképp elkészíthetők.  C-vitamin tartalmát mélyhűtve és főzve is jórészt (50 mg/100 g) megőrzi. Az első fagyos napok után szedett kelbimbó édesebb, és káposztaíze sem annyira erős.
Óriási levél- és szártömege miatt kitűnő takarmány.
Fontos tudnivalók:
Kapcsolattartás  e-mailben!
Minden levelet megválaszolunk kivétel nélkül, viszont telefonhívást nem tudunk minden esetben fogadni, ráadásul az  e-mailben minden információ megmarad, így kérjük a kapcsolattartás e-mailben történjen.
Postázás:
Mindig előre utalás után! Utánvéttel nem postázunk!
A termékeket csak is ajánlva postázzuk, így garanciát tudunk rá vállalni, esetlegesen ha elveszik, ez esetben újra kipostázzuk a kedves vásárlónak.
Termék összevárás megoldható, fontos több termék vásárlásánál csak egyszeri postaköltség kerül felszámolásra, annak ellenére, hogy a vatera rendszere minden megvásárolt termékhez felszámolja.
Bővebb információért kérdezzen bátran, köszönöm, hogy meglátogattál, tekintsd meg többi termékeimet is.
Jó licitálást, kérem tekintse meg többi futó termékeinket is, több termék vásárlása esetén csak egyszeri postaköltséget számolunk fel, amit értelemszerűen egyben levélben postázunk önnek!


Jelenlegi ára: 400 Ft
Az aukció vége: 2021-01-26 16:22 .