2017. július 25., kedd

tetris multi-game játék 1db uj. müködik - Jelenlegi ára: 1 300 Ft

1 db.
 gondoltam, hoy nem irom ki, hogy müködik, egyértelmü, hogy uj. akkor müködik. főleg, hogy ismerj meg oldalamon is ki van irva, minden elemeset kipróbálok. ha valakinek nem megfelelő a foto, sajnálom, nincs jobb telefonom... ezeket azért irom ki, mert utobb csak leütik ezt a terméket és nem veszik át. sőt ... valaki szorakozik velem. ha nem müködő lenne , akkor a kukában landolna... mint hogy gondolom egyeseknek utjában áll ez a termék nálam... vagy konkurencia vagy valaki igy ráér velem szorakozni.
ha valaki ugy érzi nem tetszik neki az aukcióm, se a leirás , se a kép. akkor nem kell leütni. mert erre már nem tudok mit mondani... ha leüti és nem reagál és nem veszi át. negativot adok. engem nem érdekel.
ugyis javarészt most vannak fenn az aukcióim, mivel nincs termékfeltöltési dij...
ha fontos a szin, vásárlás előtt egyeztessünk a kérdéseknél. a válaszom várd is meg. és a vásárlás előtt azt jelenti, hogy leütés, megrendelés előtt.. köszönöm.
HA SÜRGŐS A FELADÁS AKKOR ERRŐL IS KÉRLEK ÉRDEKLŐDJ, MERT NAPONTA NEM TUDOK POSTÁRA MENNI.
már nem tudom még mit kell kiirnom... gondoltam alap, hogy ha valakinek fontos a szin , vagy fontos a sürgős posta akkor előtte kérdez. de ugy látszik nem...
személyesen cimen 
 LILA NINCS
elem nem tartozék
előre utalás után foxpost vagy ajánlott levél


Jelenlegi ára: 1 300 Ft
Az aukció vége: 2017-08-15 06:44 .