2017. július 25., kedd

Duramaxx Waldorf, bankjegy számláló, UV kontroll, fekete - Jelenlegi ára: 42 990 Ft


Duramaxx Waldorf, bankjegy számláló, UV kontroll, fekete
Termékkód: 10020090
Duramaxx Waldorf, bankjegy számláló, UV kontroll, fekete
Az egyszerű kezelésű bankjegy számláló a valódiság kettős kontrolljával (UV és mágneses teszt) és rendkívül gyors bankjegy számolással. Ideális kiskereskedések, gasztronómiai és egyéb kisebb és közepesen nagy vendéglátóipari egységek számára. Kérjük, vegye tudomásul, hogy az ábrázolt pénz nem része a csomagnak.
A Duramaxx Waldorf bankjegy számlálóval nagymennyiségű bankjegyet is meg lehet számolni. Az UV-nak és mágneses tesztnek köszönhetően egy másodperc alatt biztosan lebukik a hamisítás legtöbb módja. Az új 5 eurós bankjegyek a Duramaxx Waldorf bankjegyszámláló által elfogadottak. A hamis pénzek felismerésekor a készülék leáll és a kétséges bankjegyet közvetlenül ki lehet venni. A gyors számolás és a 2 üzemelési mód (szabad számolás, meghatározott mennyiség üzemmód) segítenek a nagymennyiségű pénz hatékony és pontos számolásánál pénztárak ellenőrzésekor üzletekben, étkezőhelyeken és egyéb kis egységekben, esetleg az alkalmazottak számára a meghatározott összegek kifizetésekor is. Az önállóan beállítható számolási lehetőségeknek köszönhetően a Waldorf számláló optimális pénzcsomagok vagy pénztárak kezdeti állapotának meghatározására is. A pénzszámláló minden olyan pénznemmel együttműködik, amely UV/MG tulajdonságokkal bír ? mindenekelőtt dollár, font és euró bankjegyekkel. A mennyiség vagy darab számlálását végzi különösen precíz hibafelismeréssel. A Duramaxx készülék könnyen kezelhető és egyszerű megjelenésének köszönhetően minden környezetbe illik.
Fő jellemzők:
Az új 5 eurós bankjegyeket is elfogadja Kettős kontroll a bankjegyek valódiságát illetően figyelmeztető rendszerrel Nagy sebességű számolás - 1000 bankjegy percenkéntCsomag funkció - a számolás egy meghatározott mennyiségnél leáll Automata és manuális kezdésMinden szabvány bankjegyet támogat mely UV/MG tulajdonságokkal bírA készülék mennyiséget/darabot számlál, nem értéket Műszaki paraméterek:
Fogórész az egyszerű szállítás érdekében 2 üzemelési mód - szabad számlálás, meghatározott mennyiség megszámolása A bankjegy vastagságához igazítható bankjegy adagoló LED kijelzőAlkalmas: bankjegyekre 50 x 100 mm és 90 x 175 mm méretig bezáróanUV és MG kapcsoló+/- kapcsolóAdd, batch és reset kapcsolóBekapcsoló / kikapcsoló a hátsó oldalon Tápcsatlakozás: 220 V / 50-60 HzKüldemény tartalma:
1 x készülék1 x külső monitor (mennyiség megjelenítése)1 x tisztítókefe1 x elektromos konnektorKérjük, vegye tudomásul, hogy a használati útmutató csak angol nyelven érhető el. Termék méretei:
25, 5 x 16, 5 x 29, 5 cm (szélesség x magasság x mélység)Súly: kb. 4, 7 kg
Képek:


Jelenlegi ára: 42 990 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .