2017. július 26., szerda

Értelem és érzelem (Emma Thompson) (eredeti) INGYEN POSTA! - Jelenlegi ára: 5 135 Ft

Bontatlan blu-ray. Külföldi kiadás magyar szinkron nélkül, de magyar felirattal.  
Szállítási költség nincs. Utánvételes küldésre nincs lehetőség. Kérlek vedd ezt figyelembe licited megtételekor.
Ingyenes szállítás keretén belül a terméket az alábbi módon küldöm.
1.          Azokban a városokban, ahol van foxpost terminal, ott minden terméket kizárólag foxpost futárral küldöm.
2.          Ha nincs foxpost terminál, akkor a lemezt ajánlott levélben küldöm lakcímre, több darab (háromnál több) lemez esetén MPL futárral küldöm postapontra.
3.          Nagy terjedelmű csomagban feladható terméket MPL futárral küldöm postapontra.
Kérlek, olvassd el az ismerj+ oldalamat.
Dashwood úr váratlan halála után három lánya pénz nélkül marad. A korábbi jólétnek búcsút kell mondaniuk, ám megmarad nekik valami, ami sokkal fontosabb: a szívük. Az idősebbik lány, Elinor nem bízik az érzelmeiben, úgy véli, a szív dolgaiban is az eszére kell hallgatnia. Húga, Marianne viszont egészen más természet. Csöppet sem leplezi az elbűvölő Willoughby iránt érzett szenvedélyes szerelmét.
Míg a lányok a maguk módján mindketten a boldogságot keresik, a néző elgyönyörködhet a régi szép Anglia ezer csodájában: a rendezett társasági élet, a figyelmes udvariasság és a mindig jól ápolt zöld gyep szépségeiben. És természetesen izgulhat hősnőink szerelméért.
Ha a szereplők parádés névsora nem lenne elég álljon itt néhány kézzelfogató bizonyítéka a film sikerének: 7 Oscar-jelölés, Oscar-díj a legjobb adaptált forgatókönyvért, 2 Arany Glóbusz díj, valamint a Berlini Filmfesztivál fődíja!


Jelenlegi ára: 5 135 Ft
Az aukció vége: 2017-08-16 08:39 .