2016. szeptember 26., hétfő

ÚJ! AKKUMULÁTOR CSEPPTÖLTŐ! AKCIÓS ÁR! - Jelenlegi ára: 3 990 Ft

Hosszú pihenő után a motorodhoz lépve elkeserítő szembesülni vele hogy a szezont egyből egy új akkumulátor beszerzésével kell kezdened! Mindez ahelyett hogy csak ráülnél, és egyedül az  élményre kellene koncentrálnod! Itt a megoldás, amivel hosszú hónapok után sem  "köszörüli " a torkát a ménes, hanem egyből a lovak közé csaphatsz!
Az akkumulátor ugyanolyan karbantartást - gondoskodást igényel mint bármelyik más kopó alkatrészed a motorodban . De előfordulhat hogy hosszú ideig , a zord idő, vagy más akadályozó tényező miatt nem tudsz nyeregbe pattanni. Ilyenkor az akku szépen lassan feléli tartalékait és ha nem segítesz neki, bizony hamar a padlóra kerül. Az új akkumulátor-- még ha olcsón is jutsz hozzá-- nem várt, és megelőzhető kiadás!
Az úgynevezett "csepptöltő" hasznos segítség megfizethető áron! A beüzemelt töltőt az akkumulátor saruira csatlakoztatva minden tőlünk telhetőt megtettünk. Ez az okos szerkezet ugyanis érzékeli ha az akkuban csökken a töltés és azonnal pótolja az elveszett energiát, ugyanakkor túltöltés ellen védett. Ez azt jelenti hogy amikor az akku elérte a megfelelő töltöttségi szintet a csepptöltőd automatikusan kikapcsol.
A motorod ezzel a szerkezettel tökéletes védettséget élvez az akkuhalál ellen! 2, 6, és 12_Voltos akkukhoz !

Jelenlegi ára: 3 990 Ft
Az aukció vége: 2016-10-17 11:59 . ÚJ! AKKUMULÁTOR CSEPPTÖLTŐ! AKCIÓS ÁR! - Jelenlegi ára: 3 990 Ft