2016. szeptember 29., csütörtök

Power Dynamics PDC-70 MP3/USB/SD lejátszó + GARI* - Jelenlegi ára: 56 990 Ft

Power Dynamics PDC-70 MP3/USB/SD lejátszó
Műszaki adatok:
- Egyszerű, könnyen kezelhető, megbízható termék
- Állítható lejátszási sebesség
- Igényes minőségi távirányítóval
- Bemenetek: USB/SD
- Kimenetek: XLR, sztereo rca
- XLR Mikrofon bemenet
- Loop, Cue funkciók
- ID3 kijelzése
- Rackbe építhető 1 Unit magas
- Méret: 48, 4 x 4, 5 x 14 cm (szé x ma x mé)
- Tömeg: 1, 5 kg
Termékleírás:
A Power Dynamics lejátszók a holland discotechnikai óriás, Skytronic termékei. A vállalkozás 1998-as megalapítása óta hatalmas fejlődésen ment keresztül és kiváló árainak köszönhetően lassan egész Európában teret hódít. A gyártó nagy gondot fordít a minőségbiztosításra, minden darabot egyenként tesztel, mielőtt azok elhagynák a gyárat, így termékei nagyon megbízhatóak. Minden Skytec termékre 3 év teljes körű garancia érvényes.
A Power Dynamics PDC-70egy új generációs igazán professzionális lejátszó, amely segítségével USB-n keresztül pendrive-ról vagy sd kártyáról képes MP3-at lejátszani. A lejátszó képes az adathordozón lévő könyvtárak kezelésére, kiírja a zene előadójának nevét és a szám címét is megjeleníti. Mindent tud, amit egy dj lejátszótól elvárhatunk. Loo, Cue funkciók. Modern termék, hiszen nem kell magunkkal cipelni a cd-ket, nincsenek olvasási problémák, egyetlen 4 gb-os pendrive-ra vagy memória kártyára, mintegy 500 zeneszám ráfér. Nagyon elegáns, dizájnos megjelenéssel rendelkezi. A kijelzője valamint a gombjai több színben világítanak, ezáltal nagyban megkönnyítve a sötétben való használatot.  Távirányítójával akár távolabbról is vezérelhetjük minden funkcióját. Ez a távirányító nem a már- már elterjed gagyi lapos kínai kivitel, hanem a még hagyományos, kézre eső minőségi távirán yító. Ajánlani tudjuk rendezvények hang! osításához, iskoláknak, művelődési házaknak, ugyanakkor tudásának köszönhetően dj-k számára, discokba házibulikba is ideális választás. Kiváló minőségű kifejezetten szép külsejű praktikus termék.
Gyártó elérhetősége: www. tronios. com
Az MK Discotechnika Kft. a holland Tronios Bv. márkáinak hivatalos magyarországi forgalmazója. A Tronios honlapján található összes terméket 3 év magyarországi garanciával, magyar áfás számlával tudjuk szállítani. Ha bármilyen egyéb termék megtetszik az oldalról, vegye fel velünk a kapcsolatot és beszerezzük önnek. Az ott Euro-ban kiírt árak érvényesek Forintban is, szállítási költség nincs. A tronios. com-on szereplő termékek jelentős részét magyarországi raktárunkból azonnal tudjuk szállítani.
Kábelek, átalakítók, kiegészítők:
A termék mellé bármilyen kábelt, átalakítót, kiegészítőt meg tud nálunk vásárolni. M inden kiegészítő raktáron van, előzetes egyeztetést követően a megrendelt termékkel együtt tudjuk szállítani. Ha valamit nem talál meg webáruházunkban, érdeklődjön telefonon, mindenünk van, de nincs minden külön feltöltve.
Szállítási lehetőségek:
-Személyesen átvehető, kipróbálható Egerben és Budapesten
-Budapesten és környékén ingyenesen házhoz szállítjuk
-Előzetes egyeztetés után átvehető az Eger - Budapest útvonalon
-Utánvéttel 30. 000 Ft alatti végösszeg esetén: 1. 500 Ft
-Előre utalással 30. 000 Ft alatti végösszeg esetén: 1. 500 Ft
-Ha a rendelés végösszege eléri a 30. 000 Ft-ot: INGYENES
Garancia:
- 3 év teljes körű garancia.
14 munkanapos visszaküldési lehetőség:
Ha a tőlünk vásárolt áru nem nyerte el tetszését, az átvételtől számított 14 munkanapon belül jelezheti felénk, majd visszaküldheti azt. Ilyen probléma eseté n vegye fel velünk a kapcsolatot, a további teend�! �kről ismertetjük. A visszaküldés költsége a vásárlót terheli. Elvárás, hogy visszaküldött áru ugyanolyan állapotban és eredeti dobozában legyen, mint ahogy azt a vevő kézhez kapta.
3 év teljes körű garancia.
+++ Szállítás azonnal, raktárról! +++
A terméket raktáron tartjuk, a rendelést követően azonnal tudjuk szállítani, azonban a terméket több felületen is hirdetjük, időnként előfordulhat ideiglenes készlethiány, amikor a szállítási idő megnő.
Budapesten és környékén ingyenesen házhoz szállítjuk
56. 990 Ft/db
Tekintse meg további termékeinket is a következő linkre kattintva:
TOVÁBBI TERMÉKEK
keverő, zenekari keverő, karaoke keverő, karaoki, 8 csatornás, 6 csatornás, 4 csatornás, effekt, effektes, effektes keverő, effektprocesszor, hangkeverő, hang keverő, dj keverő, djkeverő, midi vezérlő, midi controller, mikrofon, mikroport, fejmikro fon, fej mikrofon, csipesz mikrofon, csipeszmikrofon, ruhára csíptethető mikrofon, ruhára csiptethető mikrofon, mikroport, vezeték nélküli mikrofon, rádiós mikrofon, mikrofon csipesz, headset, fejhallgató, karaoke, hangfal, hangfalpár, hangszóró, mélyláda, subláda, szubláda, szub, sub hangfal, topláda, szélessávú hangfal, középmagas hangfal, karaoke hangfal, hangláda, hang szóró, aktív mélyláda, aktív hangfal, aktívhangfal, aktív hangfalpár, házimozi hangfal, házimozi mélyláda, házimozi sub láda, disco hangfal, disco mélyláda, reflex, házibuli, party, disco

Jelenlegi ára: 56 990 Ft
Az aukció vége: 2016-10-20 18:27 . Power Dynamics PDC-70 MP3/USB/SD lejátszó + GARI* - Jelenlegi ára: 56 990 Ft