2016. szeptember 28., szerda

Fényezés tisztító gyurma, Lakktisztító gyurma,Autó - Jelenlegi ára: 2 490 Ft

Az autókozmetikai tisztító gyurma egy speciálisan kialakított összetett anyag, használata egyszerű és biztonságos amivel gyorsan távolíthatók el a fényezésbe ágyazódott szennyeződések melyeket a mosási ciklus nem tud eltávolítani pl: korom, fémpor, kátrány, fa gyanta, szállórozsda, festékköd, fékpor, madárürülék, rovarok, ipari és egyéb szennyeződések.  A gyurma megragadja és kirántja a fényezésből a mikroszkopikus részecskéket és így egy ultra finom, tükörsima felületet eredményez, amit tökéletes alap a polírozáshoz waxoláshoz. Használata biztonságos minden típusú felületen: fényezésen, üvegen, fémen, műanyagon.
A használata egyszerű:
Alaposan mossa le gépjárművét, hogy fellazítsa a felületi szennyeződéseket. A gyurmából egy kis darabot letépünk és formázunk belőle egy nagy érme méretű darabot. Hideg időben helyezze a gyurmát meleg vízbe, hogy könnyebben tudja f ormázni. Akkora legyen a gyurmadarab, amit három ujjal megtartva tudunk ide-oda csúsztatni. Tisztítás közben semmiképpen se nyomjuk erősen a felületre. Nagyon fontos, hogy a munkaterületet folyamatosan nedvesítsük a gyurma alatt. Ahogy egyre tisztábbá válik a felület, úgy siklik egyre könnyebben a gyurma. Mindig csak viszonylag kis felületen dolgozzunk, hogy a kenőanyag ne száradjon meg. Fontos, hogy folyamatosan forgassa és gyúrja a gyurmát, mert így mindig friss felülettel tud dolgozni. Ha teljesen telítődik szennyeződéssel, tépjen le egy friss darabot és azzal folytassa a munkát. Miután az egész autóval végeztünk, érdemes még egyszer lemosni a kocsit, majd szárítás után viasszal átkenni. Gyurmázni elég egy évben kétszer, a tél utáni és a tél előtti nagy ápoláskor, mielőtt az ember átviaszolja a kocsit. Polírozás, viaszolás előtt mindenképp érdemes gyurmázni, hiszen nem a koszt, hanem a tiszta lakk felületet szeretnénk fényesíteni, ápol! ni. Használat után a gyurmát légmentesen kell elcsomagolni és a síkosításra használt anyaggal benedvesíteni, hogy ne száradjon ki.
Csomag tartalma:
1DB Fényezés tisztító gyurma
Gyurma mérete: 90mm x 60mm x 20mm
FIGYELMEZTETÉS:
Ne ejtse le a gyurmát, mert azonnal összeszedi a port és egyéb szennyeződéseket és használhatatlanná válik.
Kerülje a bőrrel való tartós érintkezést a készítménnyel, védőkesztyű használata ajánlott.
A termék külföldről egyenesen a címedre érkezik, a szállítási idő utalás beérkezésétől számolva 15-35 nap, ritkább esetben ez több is lehet (60 nap) !
Rendeléskor 1 db e-mail-t fogok küldeni önnek, amiben minden információt megtalál ami a vásárlás befejezéséhez szükséges.
Előfordulhat hogy a levelező rendszere a spam vagy levélszemét mappába helyezi az adott e-mailt ezért érdemes ott is megnézni.
Köszönöm, hogy benéz ett hozzám, ha bármi kérdése van írjon bizalommal.
Nézze meg a többi termékemet is : )
További szép napot, és jó vásárlást!  


Jelenlegi ára: 2 490 Ft
Az aukció vége: 2016-10-18 19:52 . Fényezés tisztító gyurma, Lakktisztító gyurma,Autó - Jelenlegi ára: 2 490 Ft