2022. augusztus 7., vasárnap

Már nem sok maradt! Leáraztam! Alkuképes ár! - Jelenlegi ára: 2 444 Ft

A pulzusszám és az oxigén hiány diagnosztizálását elősegítő mérőműszer. Használható légzési elégtelenség, szívbetegség, vörösvértest betegségben szenvedők számára, de akár sportolók számára is segítség lehet. Használata végtelenül egyszerű és gyors, nem igényel komolyabb szaktudást. Egyszerűen megmérheti pulzusát és véroxigénszintjét, csak csíptesse az ujjára és az eredmény rögtön megjelenik a kijelzőn!
2 db AAA elemmel működik, ami nem tartozék.
Csuklópánt tartozik hozzá.
Kis mérete miatt bárhová elvihető, mindig kéznél lehet. Emiatt rendkívül hasznos eszköz ha rendszeres kontrollra van szükség.
Részletes magyar nyelvű használati utasítást adok hozzá, mely segítséget nyújt a  mérés helyes elvégzéséhez.
Egyszerű, és olcsó kis eszköz, mely adott esetben életet is menthet, ha pl. fény derül a vizsgált személy súlyos légzési elégtelenségére.  
A bekapcsoló gomb segítségével változtatható a kijelzett értékek helyzete is, a könnyebb leolvashatóság érdekében. A gombot hosszan nyomva beléphetünk a készülék menüjébe, és ott beállítási lehetőségek is vannak.
Kipróbáláskor a terméken kis sérülés keletkezett, az elemtartó rész fedeléről egy kis pöcök letörött, ami a működését nem befolyásolja.
A hibája miatt leáraztam!

Jelenlegi ára: 2 444 Ft
Az aukció vége: 2022-08-08 01:05 .