2022. augusztus 27., szombat

luxus BURBERRY BAMBOLA MONELLA kislány felsők 6 év 5db - Jelenlegi ára: 5 990 Ft


üdvözlök minden kedves érdeklődőt!
A MÁSODIK / VAGY TÖBBI/VÁLASZTOTT TERMÉKET KIKIÁLTÁSIN ADOM!!!! Érdemes körbenézni, mert több termék vásárlásánál a postaköltség is gazdaságosabb.
FOX nincs csak MPL
LUXUS A KÖBÖN!!
felsőkategóriás 10-14ezer forintos kislány felsők. 5 db-os luxus csomag. 4 címkés BAMBOLA MONELLA olasz divat toppocskák és egy eredeti BURBERRY top amin elöl halvány folt van. lehet folttisztítóval kijön. természetesen mind mosni kell majd. üzletben volt darabok.  találsz még garbós kasmír  pulóvert is az oldalaimon.. a centiket mindig nézni! . találsz  rengeteg felsőt és divatkendőt is !
TERMÉKEIM
tégy a KEDVENCEK közé, hogy mindig kapj értesítőt az új feltöltéseimről!
licitet nem törlök, ha leütöd a terméket azt azért teszed, mert van rá kereted, nem pedig azért, mert jó lenne ha lenne és majd csak lesz valahogy... vagy nem.  
ha bármi kérdésed van ne habozz , tedd fel, én mindig  rövid időn belül válaszolok. : ) a centiket figyelmesen nézd át , mert méretkülönbözés miatt / vagy mert csak meggondoltad magad, vagy mert időközben vettél hasonlót, vagy mert mégsem a te stílusod / : ) nem tudom visszavenni a terméket. postázni pedig csak a megadott formában tudok.    a feltüntetett postázási árak nem mindig az aktuálisak/már lehetetlen követni a folytonos postai árváltoztatásokat ennyi terméknél/ viszont MINDIG MINDEN vásárlásnál az aktuális árat fogom megadni. : ) erről előzőleg nálam vagy a neten lehet érdeklődni.. preferálom a levelezést, hogy minél kevésbé folyjunk bele vagy zavarjuk egymás magánéletét. kérlek csak akkor licitálj nálam, ha a fentebb leírtakat elfogadod !

Jelenlegi ára: 5 990 Ft
Az aukció vége: 2022-08-28 02:00 .