2020. január 28., kedd

Forever Scrub FLP - bontatlan - Jelenlegi ára: 4 390 Ft

KEDVES VÁSÁRLÓIM! FONTOS!!! OLVASSA EL!!!  
A Magyar Posta szállítási költségei és szabályzata 2017. január 1. óta megváltozott. Ennek értelmében ezentúl ajánlott borítékban csak a 324mm x 229 mm x 24 mm-nél kisebb termékeket lehet feladni.
Ez azt jelenti, hogy az aloe verás termékek közül csak a lips mehet borítékban ajánlva. Minden ennél (24 mm-nél magasabb) nagyobb termék már csak és kizárólag postacsomagként mehet feladásra. Ennek az ára: 1550, - ft. Így egy fogkrém vagy egy dezodor is már az 1550, - ft-os feladási kategóriába kerül (köszönve a Magyar Postának)
A borítékos rendszert szeretném megtartani, ezért a Magyar Posta szabályzata úgy rendelkezik, hogy ha a címzett postafiókra vagy postán maradóra kéri a terméket, akkor nincs plusz költsége a postakész ajánlott borítékoknak, de ehhez el kell menni a postára a megérkezett termékért. Amennyiben postán maradóra kéri a terméket, úgy a termék leütése után feltétlen egyeztetni kell az adott posta címét illetően. A csomagra az Ön telefonszámát is fel kell majd tüntetni, hogy ha megérkezett a csomagja, akkor tudják értesíteni sms-ben.
Ami a borítékba nem fér be, az természetesen csomagként lesz feladva és a megadott címre megy.  
A csomag árak:
0, 1 - 2 kg-ig 1550, -
2 - 5 kg-ig 1760, -
5 - 10 kg-ig 1870, -
10 - 20 kg-ig 2080, - 
Ajánlott postakész boríték:
kicsi: 560, -
közepes 825, -
közepes légpárnás 910, -
A Forever Aloe Srub különleges kombináció, stabilizált Aloe Vera zselét és parányi jojoba golyócskákat tartalmaz.  Ez a hatékony bőrtisztító elég finom a mindennapos használathoz, de elég erős ahhoz, hogy eltávolítsa a szennyeződéseket, melyek összegyűlnek a bőr finom pórusaiban.
A két természetes összetevő kombinációja elősegíti a bőr saját, egyedülálló megújuló folyamatát, miközben védelmet biztosít a szintetikus tisztítók szárító és roncsoló hatásával szemben.
A Forever Aloe Scrub finoman radírozza le az elhalt hámsejteket és egyéb szennyeződéseket, melyek elzárják a pórusokat és rontják a bőr texturáját.
Tartalom:
 99 g                     
Használati útmutató:
Vigye fel az arc vagy a test nedves bőrére, és nedves ujjbeggyel, körkörös mozdulatokkal puhán masszírozza be 2-3 percig!  Ügyeljen arra, hogy a szembe ne kerüljön! Alapos öblítés után tiszta, puha törölközővel itassa a bőrét szárazra!
Összetevők:
Aloe Barbadensis Leaf Juice, Aqua, Simondsia Chinensis Seed Oil (jojoba olaj), Glyceryl Stearate. Propylene Glycol, Sodium Cocoyl Isethionate, Lauramine Oxide, Cetyl Alcohol, Cocamidopropyl Betaine, PEG-100Stearate, Hydrated Silica, Sodium Lactate, Tocopherol (E vitamin), Citric Acid, Ascorbic Acid (C vitamin), Diazolidinyl Urea, Methylparaben, Propylparaben, Parfum, Blue 1.

Jelenlegi ára: 4 390 Ft
Az aukció vége: 2020-02-17 21:54 .