2019. július 28., vasárnap

GYÖNYÖRŰ DÍSZES KLASSZICISTA RÉZ TINTATARTÓ - Jelenlegi ára: 1 Ft

Termék leírás :
Kidomborodó mintájú , réz anyagú , üveg betét nélküli tintatartó, kalamáris. Szép íróasztal dísz.   20 x 20 cm m: 10 cm Alján jelzett.
MINDEN KEDDEN ÚJ BÁMULATOS ÉS RÉGI TERMÉKEK!
A megvásárolt termékeimet nem csak postán , és futárral , de személyesen is átvehetők Ercsi  , Budapest ( itt a XI. kerületben péntekenként 18 00-kor) területén , ezen helyeken természetesen szállítási költség nélkül !      FONTOS : TÖRÉKENY TÁRGYAKAT , HA NEM SZEMÉLYESEN VESZI ÁT . HA LEHET NE FUTÁRRAL KÉRJE , ERRE SEMMILYEN GARANCIÁT NEM LEHET VÁLLALNI , A TÖRÉKENY POSTA TUDOM DRÁGÁBB , DE HA MÉGIS TÖTIK A POSTA KÁRTÉRÍTÉST FIZET  !!! A CSOMAGAUTOMATA ESETÉN ANNAK CÍMÉT ADJA MEG , ÉS KELL TELEFONSZÁM ÉS EMAIL CÍM IS !
FIGYELEM ! sandiantik felhasználó nem velem azonos , ő a velem azonos nevű fiam , kérem a termékeinket külön kezelni , és a megfelelő személlyel felvenni a kapcsolatot ! Az utalását , ha nem a megfelelő számlára érkezik , visszautaljuk , téves utalás megjegyzéssel !!!
A vásárlás lebonyolításához az összes adatot az aukció lejárta után , hamarosan megkapja a ? Vatera vásárlás részletei ? című automatikus levélben !!! A postaköltséget ezen az oldalon , itt a termékleírás felett , a ? Szállítási és garanciális feltételek ? szövegre kattintva találja !
 
MINDEN DARABRÓL ELSZÁMOLHATÓ SZÁMLÁT TUDOK ADNI !!!
FIGYELEM !
Ha  több dolgot egyben kér beszéljük meg a postaköltséget , mert már a súly is számít , ha a valós posta olcsóbb , mint amit fizetett , kérem jelezze és visszatérítem a különbözetet !
KÉREM LEHETŐLEG EGY HÉTEN BELÜL RENDEZZÜK AZ ADÁS - VÉTELT ! Természetesen összevárni lehet , de ezt beszéljűk meg !
A MEGVÁLTOZOTT SZÁMLÁZÁSI REND MIATT , HA HÁROM HÉTEN BELÜL NEM RENDEZTE A VÁSÁRLÁST , A MEGFELELŐ ÉRTÉKELÉSSEL ÚJRA INDÍTOM A TERMÉKET !!! Három hónap elteltével , még a kifizetett termékeket is újra indítom , tovább nem raktározom !!! KÖSZÖNÖM MEGÉRTÉSÜKET !


Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2019-08-13 20:42 .