2018. június 24., vasárnap

FOX TITAN protektor ing (MÉRET GARANCIÁVAL) - Jelenlegi ára: 16 800 Ft

Megkérném hogy mielőtt megvásárolja a protektoringet, olvassa el részletesen a leírást és ha minden feltétel megfelel akkor vásároljon!!!
Fox Titan 2014 -es tervezésű minőségi protektoring! Már a képeken is látható hogy egy minőséges termékről van szó! A Fox-Titán erős gerincvédővel és protektorokkal rendelkezik és annek ellenére nem gátolják a viselőjét a mozgásban mert a protektorokon lévő kissebb nagyobb domború kialakítással tették ellenálóvá az ütések ellen és nem durván vastag műanyagra tették a hangsúlyt! Ezért könnyen lehet benne mozogni!
A rugalmas hállós anyagnak köszönhetően nagyon jól szellőzik és könnyen idomul a testhez!  
A protektor több részén állítható pántok vannak amivel a vékonyabb vagy vastagabb testalkatúak beállíthatják maguknak a testalkatukhoz megfelelő méretet!
Méret: S, M, L, XL, XXL, XXXL
Amennyiben a vásárló megadja a magasságát és súlyát, akkor tapasztalatból a megfelelő méretet ajánlom! Ebben az esetben garanciát vállalok az általam ajánlott méret pontosságára és kicserélem a protektoringet a megfelelő méretre! A méretgarancia abban az esetben érvényes ha a méretet én ajánlom az előzetes megbeszélések alkalmával!
Minden megteszek hogy a  vásárlóimnak a pontos méretet és gyári hiba mentes  protektoringeket küldjek és ez meg is látszik a vásárlóimtól kapott értékeléseimen!
Amennyiben készleten nem volna a megfelelő méret akkor kb 3-4 hét alatt betudom szerezni a terméket! Mivel külföldről érkezik a termék ezért előfordulhat hogy késhet valamennyit a feltüntetett időhöz képest .  A vásárlóim a protektoring minőségéről csak jót írtak az értékeléseikben , és az a legfontosabb!!
A fizetés előreutalással vagy előrefizetéssel lehetséges! A vatera garanciát vállal előreutalás esetén az átutalt pénzre és ha valamilyen oknál fogva nem  kapná meg a terméket akkor visszautalja a pénzt a vásárlónak! Ezt elolvashatja a BIZTONSÁG rovatban amit a hirdetőoldal jobb felső részén találhat!  
Viszont nem kell aggódni mert évek óta a vaterán hirdetek és semmi gond nem történt ami végett a vatera beavatkozására lett volna szükség!
CSAK AKKOR ADJA LE A RENDELÉSÉT AMENNYIBEN ELOLVASTA ÉS EGYET ÉRT A VÁSÁRLÁS FOLYAMATÁVAL. AMENNYIBEN NEM LENNE JÓ A MÉRET AMIT KÜLDÖK AKKOR KICSERÉLEM MÁS MÉRETŰRE ÉS HA AZ SEM LENNE MEGFELELŐ AKKOR 30 NAPON BELÜL VISSZAUTALOM A PÉNZT!
VÁSÁRLÁS UTÁN A VÁSÁRLÓNAK ÁT KELL HOGY VEGYE A TERMÉKET MERT VÁSÁRLÁST NEM TÖRLÖK!
Amennyiben kérdése van a termékkel kapcsolatban, szivessen segítek!
Ha más motoros vagy bringás termékre van szüksége akkor kérdezzen és biztos tudok segíteni!
Vásárlás után a megjegyzés rovatba, kérem írja be a méretet vagy küldjön egy emailt amiben megírja!
Vásárlás után ha telefonon nem lennék elérhető akkor kérem e-mail ben üzenjen vagy írjon egy SMS-t  ha valami kérdése lenne és visszahívom amint tudom mert motorozás közben nem tudom felvenni a telefont és ha külföldön vagyok akkor sem!
Azért írom hogy ne legyen félreértés ha nem veszem fel a telefont! Köszönöm megértésüket!
KÖSZÖNÖM HOGY MEGNÉZTE A HIRDETŐOLDALAMAT ÉS REMÉLEM HOGY A PROTEKTORING MEGFELEL AZ ÖN ÁLTAL ELKÉPZELT TERMÉKNEK!

Jelenlegi ára: 16 800 Ft
Az aukció vége: 2018-07-14 17:23 .