2017. november 25., szombat

Real Madrid tolltartó nagy méretben - Jelenlegi ára: 2 390 Ft

A Real Madrid mintázattal ellátott nagy méretű tolltartó hatalmas belső térrel rendelkezik annak érdekében, hogy az összes fontos írószered könnyedén tárolhasd benne, legyen szó színes ceruzákról, filctollakról vagy akár körzőről, hegyezőről. 23cm-es hosszúsága lehetővé teszi, hogy a 20cm-es vonalzód gond nélkül elférjen benne. A tolltartóban egy kisebb belső cipzáros zseb is található amelyben a kisebb dolgaid biztonságban tudhatod. Kedvenc football csapatod címere és a Real Madrid felirat még inkább vonzóvá teszi iskolaszered. Jellemzők: Cipzáras tolltartó Real Madrid csapatszínekkelPlusz belső cipzáras zsebbelNagy belső terében sok írószer tárolható Méret: 230x55x90 mm 8 éves kortól
Több terméket egy csomagban szállítunk MPL-lel, egy szállítási díjjal. Csomagjainkat a posta 1 munkanapos időgarantált küldeményként annak feladását követő munkanapon kézbesíti. 15000Ft feletti megrendelést INGYEN szállítunk! A rendelések feldolgozása iskolaszezonban, ill. ünnepi szezonokban 5-7 munkanapot is igénybe vehet, kérjük, a megrendelés leadásakor ezzel számoljanak! Szezonokon kívül a rendelések feldolgozása 3-5 munkanapot szokott igénybe venni. Utánvétes szállítás: +200Ft. Személyes átvételre Szarvason vagy Békésszentandráson van lehetőség  előre egyeztetett időpontban.
ISKOLAKEZDÉSI és AJÁNDÉK UTALVÁNYT (érvényes, papír alapút) ELFOGADUNK! (Erzsébet Utalvány, Edenred, Posta Paletta) Ekkor az utalványokat postai úton értékbiztosítva (vagy személyesen) célszerű eljuttatni hozzánk. A rendelések feldolgozását nagyban megkönnyíti a Vatera kosaras rendszerének használata, ezért kérjük kedves Vásárlóinkat, hogy több termék vásárlása esetén használják a "KOSÁRBA" gombot!
Telefonon hétfőtől péntekig  8 és 17 óra között vagyunk elérhetőek.

Jelenlegi ára: 2 390 Ft
Az aukció vége: 2017-12-15 19:55 .