2017. január 24., kedd

Djabe - Flying Live in Concert DVD - Jelenlegi ára: 1 500 Ft

Djabe - Flying Live in Concert DVD
Gramy Records, 2002.
A Djabe zenekar 2001 nyarán fennállásának eddigi legjelentősebb turnéját bonyolította le Magyarországon. A koncertekre a zenekarhoz csatlakozott Ben Castle (Marillion, Sting, Steve Hackett, The Brand New Heavies stb. ), aki korunk egyik legtehetségesebb angol jazzmuzsikusa. A Djabe a közel 3 órás koncerteket rögzítette. Égerházi Attila és Barabás Tamás két budapesti koncert anyagából válogatta a DVD-re kerülő felvételeket. A 132 perces koncertvideon felül a DVD egy 20 perces dokumentumfilmet is tartalmaz, ahol a zenekar tagjaival készített interjúk mellett bónusz felvételeket is láthat a néző.
A koncertfelvétel 5. 1-es hangját egyenlő arányban kevertük ki az első, a hátsó és a center hangsugárzókra. Javasoljuk, hogy egyforma teljesítményű hangszórókat használjon a lehallgatáshoz. A hangsugárzók kimeneti szintjét állítsa lineáris, azaz nulla állásba! Ha Ön nem rendelkezik Dolby Surround lehallgató rendszerrel, kérjük válassza az LPCM Stereo hangsávot, mely szintén tökéletes hangzást nyújt a néző számára.
A koncertfelvétel képformátuma 4: 3, de a 16: 9-es képarányú készülékeken a zoom gomb megnyomásával a film kitölti a teljes képernyőt, mivel 16: 9 arányú maszkcsíkot alkalmaztunk a videon. A dokumentumfilm képaránya 4: 3.
Bontatlan, új.

Jelenlegi ára: 1 500 Ft
Az aukció vége: 2017-02-14 09:00 .