2017. január 28., szombat

5ml csillámtetoválás ragasztó LEGOLCSÓBB - Jelenlegi ára: 1 250 Ft


Megnevezés:   Csillámtetoválás ragasztó 5ml
                 250 Ft/ml
Aukció Típusa:
A termék rögtön elvihető a leütés után.
Raktáron van, nem kell rá várni!
5 ml ragasztó csillám tetoválás készítéséhez. Kozmetikai minőségű ragasztó ecsetes aplikátoros üvegben. Ez nem nevesincs kétes eredetű ragasztó! Bevizsgált! Nem mindegy mit kensz a saját vagy a gyermeked bőrére!
Kb. 40-50 minta elkészítéséhez elegendő.
Alkalmas még swarovski kristályok és egyéb "apró" dolgok, díszek bőrre ragasztására is.
Van utántöltő is, ez 50 ml-es. (Ez kb 500-600 !! ábrához elegendő) Az ára 10. 000 Ft. Ha ez érdekel kérlek jelezd és felteszem neked. (200Ft/ml)
Nézd meg a többi aukciómat is. Csillámtetováláshoz sablonokat és más kiszerelésű ragasztót is találsz.
Ha legalább 100 sablont rendelsz, a postát is állom.
FONTOS! Olvasd el!
Vásárlási feltételek:
? Leütés után a Vaterától automatikusan kapsz egy e-mailt, melyben a termék ára, a postázási díj és az utaláshoz szükséges adatok is szerepelnek. Kérlek 5 munkanapon belül rendezd a vásárlási összeget. Ha valami közbejött a leütést követően, azt JELEZD. Ha 5 munkanapon belül nem történik meg a pénzügyi rendezés, akkor minden további értesítés nélkül a következő napon NEGATÍV értékeléssel lezárom a tranzakciót. Nem levelezgetek és telefonálgatok senkivel, hogy miért nem utalt. Ha licitáltál, akkor tudod, hogy utalnod kell.
Egyúttal az ilyen személyt személyes tiltó listára teszem és többet nálam nem vásárolhat.
Amennyiben ez nem felel meg a számodra, kérlek ne vásárolj nálam.
Probléma kezelés:
? Probléma esetén kérlek vedd fel a kapcsolatot velem. Mindenképpen a pozitív értékelésre és a jó kiszolgálásra törekszem. A kérdéseidet a licitálás előtt tedd fel kérlek. A probléma kezelés nálam nem csak a kifizetésig tart. Ha a megérkezett termékkel nem vagy valamiért megelégedve, kérlek azt is jelezd.
Postázás:
? Postázás a számlán való jóváírást követő 48 órán belül.
? A postázási módot Te választod meg, de felhívom a figyelmed, hogy amennyiben nem ajánlva kéred és a csomag elveszik, nem tudok semmit tenni az ügyben. Ha ajánlottan kérted, akkor elvesztés esetén újra elküldöm a terméket, vagy egyeztetünk hasonló termékről a készletből.
? Utánvétes vásárlást csak megbízható Vásárlónak biztosítok. Ez azt jelenti hogy van legalább 10 pozitív értékelésed, és az esetleges negatív értékeléseket elolvasva nem megbízhatatlan képet tükrözöl. (Tisztában vagyok vele, hogy negatív értékelés bárkinél becsúszhat, de a döntés joga az enyém. )
? Postai utánvétnél vedd figyelembe, hogy aránytalanul drága!
? Postát össze vonok természetesen, de jelezd kérlek, mert akkor nem küldöm el a terméket automatikusan. Posta összevonásnál a postázási díj változhat!
Személyes átvétel:
? Kizárólag egyeztetett időpontban, Budapesten, Soroksáron lehetséges.
Garancia:
? Ez a termék ÚJ, nem használt. Valamilyen típusú garanciát vállalok, és ezt megtalálod a termék lapon.
Kulcsszavak: olcsó, akció, Csillám tetoválás, csillámtetoválás, csillám ragasztó, csillámragasztó, bőr ragasztó, bőrragasztó, bőrbarát ragasztó, kozmetikai ragasztó, glitter tatoo
 


Jelenlegi ára: 1 250 Ft
Az aukció vége: 2017-02-18 15:19 .