2022. november 1., kedd

Philips Cappuccino kávégép Garanciával! EP5960 - Jelenlegi ára: 1 Ft

Philips Cappuccino kávégép Garanciával! EP5960
Nagyon elegáns külsejével rögtön elcsábítja a kávé, cappuccino és más tejes kávéitalokat kedvelőket. A rácsatlakoztatott tejtartály segítségével egyszerűen és gyorsan cappuccino készíthető. A tejtartályt a maradék tejjel csak hűtőbe kell tenni, így a következő cappuccino elkészítése ismét csak egy mozdulat lesz. Az ízélményért felelős 100% kerámia őrlőbetét nem engedi a kávé túlmelegedését lefőzés közben, így nem lesz égett íze. LCD kijelző segíti a programok közötti eligazodást. Memória funkció segít abban, hogy elmenthetjük a számunkra megfelelő kávéital erősségét, hosszúságát, cappuccino stb.. így ezt követően csak egy gombnyomás és már készíti is a beprogramozott kedvenc italunkat.
Tulajdonságok: LCD kijelző, automata tejhabosító, forróvíz, szabályozható hőmérséklet, 5 féle őlrő beállítás segíti a kávé megfelelő intenzitását beállítani, kávéfőzés szemes és őrölt kávébó, l automata vízkőmentesítési program , automata öblítés, kivehető központi egység, tejtartály cappuccino vagy egyéb tejes italok készítéséhez, öblítés funkció, mely a tejadagoló rendszert tisztítja át.
. szivattyú nyomás: 15 bar víztartály kapacitása: 1, 8 l kerámia őrlőbetét automatikus kikapcsolás tejtartály kapacitása: 0, 5 l memória funkció, elmenthető személyre szabott kávéitalok méret: (Szélesség x Magasság x Mélység) 21, 5cm x 42, 9cm x 33cm súly: 7, 2 kg.
Teljesen felújított (vízkőtelenítve, tömítőgyűrű csere, stb. )
3 hónap garancia!

Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2022-11-02 01:29 .