2022. május 24., kedd

Yogi Tea Tisztító Méregtelenítő Bio Tea 17db - Jelenlegi ára: 1 190 Ft


Márka:
Yogi Tea
Szállítási idő:
1-3 munkanap
Árukereső. hu Szállítási Idő:
1-3 munkanap
Wsfind Kategória:
1288
Detox biotermék. Ajurvédikus gyógynövény- és fűszerkeverék. Nem tartalmaz koffeint.
REGENERÁL, FIATALÍT, AZ ÚJ KEZDET TÁMOGATÓJA
A természet egy eső után bámulatosan tiszta és friss illatot áraszt. Ehhez hasonlóan az emberi szervezet is képes a rendszeres megújulásra. A gyógynövények segíthetnek ebben. A méregtelenítő YOGI TEA? az édesgyökérnek és a fűszeres gyömbérnek egy kiegyensúlyozott keveréke, melyet tökéletesen kiegészít a gyermekláncfű, a bojtorjángyökér és a hozzáadott kardamom.
Yogi Tea Tisztító Méregtelenítő Bio Tea 17db Összetevők: édesgyökér* (26%), fahéj* (17%), bojtorjángyökér*, gyömbér*, gyermekláncfű* (7%), édeskömény*, ánizs* (3%), borókabogyó*, koriander*, kardamom*, fekete bors*, petrezselyem*, zsálya*, szegfűszeg*, kurkumagyökér*
* ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból Édesgyökér tartalma miatt a magas vérnyomásban szenvedők kerüljék túlzott mennyiségű fogyasztását! A doboz 17db aromazáró, környezetbarát filtert tartalmaz. Forgalmazást ellenőrizte: Biokontroll HU-ÖKO-01. A YOGI TEA? több, mint 40 éve a gyógynövényekből és fűszerekből készült ízletes tea szinonimája, amely az 5000 éves indiai ajurvédikus filozófiában gyökerező tearecepteken alapul. A YOGI TEA? a legmagasabb bio minősítéssel rendelkező minőséget képviseli. Akik tudatosan élnek, a kis dolgokban is képesek felfedezni a nagyszerűt. Hiszünk abban, hogy a kiegyensúlyozott élet mindenkire jó hatással van és ehhez hihetetlen sok ihletet meríthetünk egy csésze teából. A teafiltereken található bölcsességekkel és a teadobozokon ábrázolt jógagyakorlatokkal szeretnénk ösztönzőleg hatni minden nap, hogy így hozzájárulhassunk egy tudatossággal és boldogsággal teli, békésebb és egészségesebb világhoz. Melengeti a lelket! 100% bio ? 100% ízélmény!

Jelenlegi ára: 1 190 Ft
Az aukció vége: 2022-05-25 03:08 .