2022. április 24., vasárnap

AKAI AP-D210 bakelit lemezjátszó DIRECT DRIVE TURNTABLE - Jelenlegi ára: 8 990 Ft


AKAI AP-D210 bakelit lemezjátszó DIRECT DRIVE TURNTABLE   
   Eladó a képeken látható hibás, hiányos, teszteletlen lemezjátszó alkatrésznek vagy felújításra. Tető karcos, egyik zsanér , tű hiányzik! Működését nem ismerem! Hibás, karbantartásra, javításra szorul! Mérete kb 440 x 359 mm.    Karcok, sérülések, szennyeződések vannak! Kérem licitálás előtt kellő alapossággal nézze meg a feltöltött fényképeket, nagyíthatóak! Vegye figyelembe, hogy az eszköz nem működik, hibás, javításra, tisztításra szorul. Garancia nincs!  
 A terméket máshol is hirdetem. Amennyiben más oldalról meg kívánják vásárolni és a vaterán még nem érkezett rá licit, eltávolítom!
 Amennyiben az alábbiaknak nem tud megfelelni,  kérem ne licitáljon,
kivéve ha korábban mást beszéltünk meg.
 A termék használt, állapota látható a fényképeken, garancia nincs! Utalás elindítása előtt kérem egyeztessük az utalandó összeget! Utánvéttel nem postázok! Rózsaszín csekkes befizetést nem fogadok! Külföldre csak előre egyeztetést követően postázok! Ha kérdése van, azt a licit megtétele előtt tegye fel!  
 Legkésőbb -ha nem jön közbe a járvány miatt semmi rendkívüli- az utalás beérkezését követő harmadik munkanapon postázom.  A nyertes az aukció végét követően kérem  max. kettő napon belül jelentkezzen, az utalást max. négy napon belül indítsa el. Ha nem történik meg, a vételi szándékot nem tekintem komolynak, a terméket külön értesítés nélkül másnak adom el, továbbá a megfelelő értékelést leadom.  
 Amennyiben a terméknél szereplő postázási módoktól eltérő módon kéri a postázást, ha megoldható, úgy küldöm. Ezzel kapcsolatos kérését a licit megtétele előtt a termék alatti levelezésben kérem megírni.  
 Korábbi aukciózárás az aukció alakulásától függően lehetséges. Ha nem tud mindig számítógép előtt lenni, célszerű levédett ajánlatot tenni, mivel zárás elindítása esetén korábban ér véget az aukció és más nyerheti meg! Nincs más dolga, mint meghatározni a maximum összeget, melyet az adott termékért fizetne és ezt az összeget írja be a terméklapra licitnek .  A levédett ajánlatot csak Ön látja .  A rendszer automatikusan licitál addig az összegig, amit beírt. Ha ennél nagyobb összeggel más nem licitál, akkor Ön megnyeri a terméket.
Lejárt termékeim: Kattintson rá:    Istvan3 lejárt hirdetései .
 A termék zsiga33 felhasználótól vásárolt termékekkel együtt, egy postaköltségen postázható.  
zsiga33 aktív hirdetései
zsiga33 lejárt hirdetései


Jelenlegi ára: 8 990 Ft
Az aukció vége: 2022-04-25 02:33 .