2021. december 2., csütörtök

Parker Classic Matte Tea Rose szett (1986) karácsonyra - Jelenlegi ára: 40 000 Ft


Parker Classic Matte Tea Rose
Töltőirón és golyóstoll szett 1986-ból
Ez a halvány rózsaszín íróeszköz páros feltűnő, de mégsem hivalkodó. A matt epoxigyanta bevonat és a krómozott kiegészítők olyan megjelenést biztosítanak a szettnek, amely garantáltan kedvence lesz kifinomult ízléssel rendelkező hölgy tulajdonosának. Hagyományos nyomógombos golyóstoll és 0, 5mm-es töltőirón, vagyis a klasszikus kiforrott szerkezetek a lelkei eme párosnak. A különleges kollekcióból származó szett, ritkasága miatt eszmei értéke igen magas.
Az íróeszközökről néhány szó...
George Safford Parker, amerikai tollkereskedő megelégelte az általa forgalmazott íróeszközök minőségét. 1888-ban saját vállalkozást indított, megalkotva ezzel a világhírű Parker márkanevet. Néhány évtizeddel később útjára indult a Classic termékcsalád, mely újraértelmezte a minőség fogalmát. Gyári állapotukban várják új gazdájukat, így akár gyűjteménybe, magánhasználatra, vagy ajándékba, egy ilyen szett minden esetben tökéletes választás. Gyűjteményem néhány eladó darabját termékeimet áttekintve alaposabban is megismerheti. Kérem, tekintse meg a szettekről saját készítésű, nagy felbontású fotóimat is.
Átvétel
A szett Budapesten személyesen átvehető a Déli Pályaudvarnál, nyugodt körülmények között megtekinthető vásárlás előtt. Az ország egész területére díjmentesen postázom ajánlott, elsőbbségi küldeményként a szettet.
Galéria


Jelenlegi ára: 40 000 Ft
Az aukció vége: 2021-12-02 15:19 .