2021. június 27., vasárnap

Füstkvarc medál (873) - Jelenlegi ára: 1 170 Ft


Füstkvarc medál hegyikristállyal.
Gyöngyök átmérője: 4 - 14 mm
Hossza: 3, 5 cm (1-2 mm eltérés lehet)
Az ékszer természetes ásványból készült.
Füstkvarc
Jellegzetességei: a füstkvarc a leghatékonyabb földelő és lehorgonyzó kövek közé tartozik; ugyanakkor meditáció alatt emeli a rezgéseket. Ez a védelmet nyújtó kő szorosan kötődik a föld- és a gyökércsakrához, előmozdítja a környezet védelmét és az ökológiai megoldásokat. Nagyszerű ellenszere a stressznek. Segít a nehéz időszakokat nagy lelki nyugalommal tolerálni, megerősíti az elhatározásokat.
Földeli a spirituális energiát, gyengéden megsemmisíti a negatív rezgéseket, blokkolja a geopatikus stresszt, elnyeri az elektromágneses szmogot, valamint minden szinten elősegíti a méregtelenítést és bármilyen káros hatás kiküszöbölését. Pozitív rezgéssel tölti meg a teret. Megtanít arra, miként váljunk meg bármitől, ami többé már nem szolgálja a javunkat. Használható a talp alatt lévő földcsakra és a hozzá kötődő földelő zsinór védelmére olyan vidéken, ahol zavaró hatások érik a Föld energiáját.
Pszichológiailag: a füstkvarc csillapítja a félelmet, javít a depressziós hangulaton és érzelmi megnyugvást biztosít. Csökkenti az inkarnációs lét kiváltotta öngyilkossági hajlamot és vegyes érzelmeket. Segít a fizikai testünk és szexuális természetünk elfogadásában, növeli a férfiasságot, valamint tisztítja a gyökércsakrát, így a szenvedély természetes módon áramolhat. Ez a kristály enyhíti a rémálmokat, és egyértelművé teszi az álmainkat. Ha negatív érzelmekkell kerül kapcsolatba, finoman szétoszlatja ezeket.
Mentálisan: a füstkvart támogatja a pozitív és pragmatikus gondolkodást; használható kristályjóslásra is, hogy fejlessze az éleslátásunkat, és megszüntesse a hibázástól való félelmünket. Feloldja az ellentmondásokat, fokozza a figyelemösszpontosítást, és csökkenti a kommunikációs nehézségeket. Segíti az átmenetet az alfa és a béta tudatállapot között, valamint meditációhoz megtisztítja az elmét.
Fizikailag: mivel a füstkvarc gyakran természetes módon sugarakat bocsát ki, kitűnően lehet vele gyógyítani lehet gyógyítani vele olyan betegségeket, amelyeknek kemoterápiára vagy sugárkezelésre van szükségük. De elővigyázatak legyünk az ilyen kövek kiválasztásánál: inkább kisebb kisugárzásúak, de természetes képződmények legyenek, mint mesterséges sugárzással kezeltek (ezek a kövek nagyon feketék és nem átlátszóak). A stressztűrő képességünk is növelhető a nyugtató füstkvarc segítségével, valamint fájdalomcsillapítóként is beválik. A gyógyításban, ha lassú energiakibocsátású füstkvarcot helyezünk el a test körül úgy, hogy csúcsai kifelé mutassanak, akkor megelőzhetjük a gyógyulási krízist.
Gyógyhatása: A füstkvarc főleg a has, csípők és lábak betegségeire hatásos. Enyhíti a fájdalmat, beleértve a fejfájást is, valamint jótékonyan hat az ivarszervekre, az izom- és az ideg szövetekre, a szívre. Oldja a görcsöket, erősíti a hátat és az idegeket. Elősegíti az ásványi anyagok felszívódását, és szabályozza a testen belüli folyadékokat.
Alkalmazása: Bárhol, különösen a gyökércsakránál. Tehetjük a párnánk alá, a telefon mellé vagy a geopatikus stressz vonalaiba. Medálként viseljük hosszú időn át. A stressz eloszlatására vegyünk mindkét kezünkbe egy-egy követ, és üljünk csendben néhány percig!
Forrás: Judy Hall: Kristálybiblia
Csak ajánlottan postázok, kérem, ezt vegye figyelembe a licitáláskor.
Több darab megvásárlása esetén egy levélben küldöm.  
*********************************
Nagyon fontos! Kérem, sose utaljon a díjbekérő levelem elolvasása előtt, mert a szállítás sok esetben olcsóbb, mint amit a rendszer összesítésben megad.
Csomagolási költséget nem számolok fel. Mérettől függően ajánlott levélként, vagy futárral küldöm.
Személyes átvétel Pécsen lehetséges.
Az aukció lejárata után felveszem Önnel a kapcsolatot. Önnek egy hete van arra, hogy reagáljon a megkeresésre. Ha ez nem történik meg ez alatt az idő alatt, az árut újra listázom.
Kérem, amennyiben bizonytalan valamiben, licitálás, vagy vásárlás előtt kérdezzen.
Személyes átvétel esetén természetesen készpénzes fizetésre is van lehetőség.


Jelenlegi ára: 1 170 Ft
Az aukció vége: 2021-06-28 10:17 .