2021. március 28., vasárnap

M3763A IC-VEL SZERELT SZIRÉNA RÉSZLEGES PANEL HIBÁTLAN ALKATRÉSZEKKEL - Jelenlegi ára: 180 Ft

M3763A  IC-VEL SZERELT SZIRÉNA RÉSZLEGES PANEL HIBÁTLAN ALKATRÉSZEKKEL
MÁS CÉLRA ÁTÉPÍTETT ÚJ TERMÉKBŐL MEGMARADT PANEL AZ EL NEM TÁVOLÍTOTT GARANTÁLTAN ÜZEMKÉPES ALKATRÉSZEKKEL. AZ IC BIZTOSAN RAJTA VAN, A TÖBBI ALKATRÉSZBŐL 1-2 DB. -BAL TÖBB-KEVESEBB IS LEHETSÉGES A FOTÓN LÁTOTTHOZ KÉPEST.
Az eredeti terméket nem ismerem, a panelokat kaptam, ha van rá igény a nyák kapcsolási rajzát lemodellezhetem, bár a mellékelt fényképek és némi neten kutakodás segítségével  szakiknak könnyen megoldható.
A képek a meghírdetettekből egy panelt ábrázolnak. A panelokon az azonos típusú alkatrészek között méret és szín eltérés lehetséges. Csak a panel a rajta látható alkatrészekkel a licit tárgya.
Postázom is -előre utalással- a vásárló igénye szerint, az annak megfelelő díjért. Utánvét nem lehetséges. Síma levélben nem küldöm, mert könnyen elvész!
 Több termék egy postaköltséggel összevonható. 500 Ft össz. termékár alatt csak személyes átvétel lehetséges, mivel a csomagolás, postára vitel alacsony áraim miatt számomra ekkora összeghatárig veszteséges. Kérem ezt a kérésem komolyan venni.
Ha a panelon levő IC-vel kapcsolatban kifogása lenne a terméket 1 hónapon belűl vita nélkül visszavásárolom, a postaköltséget átvállalom, de egyéb költséget nem térítek. Ez az ajánlatom nem vonatkozik a panel és a rajta levő többi alkatrésszel kapcsolatos reklamációra, mivel azokat az IC mellé csak ráadásként adom.
 Minden a vatera szabályaiba nem ütköző kérdésre igyekszem mielőbb választ adni.
 A jövőben ismét feltöltök folyamatosan új és használt, főleg elektromos termékeket, alkatrészeket, ha érdekel, ajánlom a termékfigyelőmet.
LICITÁLÁS ELŐTT KÉREM OLVASSA EL INFOOLDALAM:  
http: //www. vatera. hu/listings/index. php? us=12308086&am=12308086
 (panel rekesz)

Jelenlegi ára: 180 Ft
Az aukció vége: 2021-03-28 22:35 .