2021. február 21., vasárnap

Üléshuzat Opel ZAFIRA C ENJOY (5 SZ) egyedi Textil választható színekben - Jelenlegi ára: 34 000 Ft

Üléshuzatainkat egyedi megrendelések alapján gyártatjuk le, ami 3-4 hetet vesz igénybe. A gyártást követően kiküldik számunkra a kész termékeket. Ezután a lehető leghamarabb átadjuk partnerünknek kiszállításra. Így optimális esetben rendeléstől számítva 4-5 héten belül tudjuk kézbesíteni vevőinknek egyedi megrendelésüket. 20% előleg befizetése szükséges átvételig.
Az egyedi gyártású üléshuzataink
Az egyedi gyártású üléshuzatok elkészítése során a legmagasabb minőségi követelményeket tartották szem előtt. Kopás- és szakadásálló anyagból készülnek, erős varrással, amely azon túl, hogy esztétikailag is szép külsőt kölcsönöz a huzatoknak, a tartósságát is növeli. Gyártónk a biztonságot szem előtt tartva az üléshuzatokat a légzsákoknak megfelelően varrja, tehát ahol a légyzsák fölé kerül, ott gyengített varrással állítja össze, így a légzsák gond nélkül ki tud nyílni.
Az üléshuzat szabása többféle anyag felhasználásával készült. A használatnak jobban kitett külső rész kíváló minőségű hasított textilbőr, standard bőrből vagy textilből készítik, a fejtámla anyaga pedig szövet, színe fekete.
Szövetek és színek
Az egyedi gyártású üléshuzatoknál sokféleféle színű anyagból választhatnak, ami az autójukhoz a legjobban megfelel.
A megfelelő szövetszín kiválasztása a fent található legördülő menü segítségével történik. A képekre kattintva akár teljes képernyőn is meg tudja nézni a képeket.
Üléshuzat felszerelési útmutató
https: //onlineautoo. hu/shop_ordered/97415/pic/uleshuzat-szett-triko-hasznalati-utmutato. pdf
A speciális varrás technológiának köszönhetően a felfújódó légpárnákat nem akadályozza az üléshuzat,
ezáltal megfelel a B28-as biztonsági tanusítványnak melyet minden üléshuzatunk megkapott.


Jelenlegi ára: 34 000 Ft
Az aukció vége: 2021-02-21 14:58 .