2020. szeptember 27., vasárnap

IP kamera Maginon Supracam IPC-1 (2 darab) - Jelenlegi ára: 14 000 Ft

Az ár a kettő darabra egyben vonatkozik.  Igény esetén átalakítom az árverést 1db-ra de akkor az ár nem ilyen kedvező. (8500Ft/db)
Licitálásával az alábbi feltételeket is elfogadja, a feltételek be nem tartása esetén negatív minősítést adok, és az árut újra licitre bocsátom.
A vásárlás után értesítő levelet küldök, ettől számítva a vevőnek 3 munkanapja van arra, hogy felvegye velem a kapcsolatot, további három nap az átvételre.
A kapcsolat tartás főként e-mailben történjen, a mobilt nem tudom mindig felvenni.
Ha csomag küldés is választható, a vételárnak + csomag költségnek legkésőbb a 7. napon a számlámon kell lennie, UTÁNVÉTEL NEM LEHETSÉGES, a vételárat és csomag költséget előre kérem.
Ha a pénz megérkezett max. 6 (általában 1-2) munkanapon belül küldöm a csomagot, ebbe nem értem bele a szállítás idejét, az nem tőlem függ.
Csomag küldés a vevő költségére és felelősségére történik.
Én gondosan becsomagolom, de a szállítás közbeni sérülésekre nem tudok garanciát vállalni.
A küldeményt átvételkor köteles a vevő kibontani és ellenőrizni. Ha nem érkezne meg időben, vagy hibás lenne az áru kérem jelezze.
Mindig próbálom az aktuális csomag díjakat feltüntetni, de egy véletlenszerű áremelés esetén előfordulhat, hogy ez nem sikerül azonnal és ennek érdekében előre egyeztessük a szállítási költséget (leütés előtt).
Természetesen mindig az aktuális szállítási árat fogom kérni, amit a vevő is ellenőrizhet.
Személyes fizetés és átvétel Miskolcon a belvárosban, pontos helye az értesítő levélben.
Kérem a tisztelt vevőt értékelését az áru átvétele és kipróbálása után tegye meg, ne kelljen a feladóvevényeket őrizgetnem.
Súlya (2 db) csomagolva: 2kg
Mérete (2db) csomagolva: 20 x 34 x 13 cm
AZ AUKCIÓRA BOCSÁTOTT TERMÉK ÉS/VAGY ÁRU ADÁSVÉTELE SORÁN AZ ELADÓT NEM TERHELI SEMMIFÉLE GARANCIA , FELELŐSSÉG , VAGY VISSZAVÉTELI KÖTELEZETTSÉG A VEVŐJÉVEL SZEMBEN.
A VEVŐ EZT VÁSÁRLÁSÁVAL ELISMERI ÉS TUDOMÁSUL VESZI.
Forgatható IP Wifi beltéri kamera.
Van benne beépített mikrofon és audió kimenet, tehát átviszi a hangot is mindkét irányban. Kontaktust is tud zárni (nem próbáltam).
Lényeges: Nem tudom minden tulajdonságát itt leírni.  Rengeteg infó van fenn róla a neten, kérem a leendő vevőt nézzen utánna ez a típus megfelel-e neki.  
Hálózaton (routeren) belül sokáig használtam, a távoli elérést nem sikerült beállítani.
Androidos alkalmázással is kezelhető: IPC Viewer
Aldiban vásároltam, számlája megvan, de a bolti garancia már lejárt.

Jelenlegi ára: 14 000 Ft
Az aukció vége: 2020-09-28 02:13 .