2020. július 31., péntek

FITNESS MAX-M memoriahab klímamatrac 160x200 cm SANITIZED huzattal - 26 cm vastag - Jelenlegi ára: 160 990 Ft


Az ortopedikus habból, latexált kókuszrost lapból és PU merevítőrétegből összeállított szendvicsszerkezetet rugalmasság és kellően határozott alátámasztási képesség jellemzi, amely még magas testsúlytartományban is garantált. Fitness Max-M modellünk további előnye, hogy a fekvőfelületen alkalmazott COOLGEL MEMORY a memóriahaboktól megszokott páratlan kényelem mellett megfelelő alvásklímát kínál. E különleges, újgenerációs viszkoelasztikus habot ugyanis a hagyományos memóriahabokhoz képest lényegesen jobb átszellőzés, illetve hatékonyabb hő- és nedvességelvezetés jellemzi.
Tulajdonságok:
Matrac jellege:  közepesen kemény
Magasság: 26 cm
Szélesség: 160 cm
Hosszúság: 200 cm
Felső súlyhatár: 140 kg / fő
GARANCIA:   2+10 ÉV
Felépítés:
klímaszál steppelőanyag
belső matrachuzat
4 cm vastag COOLGEL MEMORY? újgenerációs, hűsítő és légáteresztő memóriahab komfortréteg
4 cm vastag ortopedikus hab
2 cm vastag latexált kókuszréteg
8 cm vastag ortopedikus hab
2 cm vastag PU merevítőréteg
4 cm vastag ortopedikus hab
SANITIZED?  matrachuzat
A Sanitized?  antimikrobiális kezeléssel ellátott matrachuzat meggátolja a baktériumok, a penészgombák, az atkák és az algák elterjedését,
illetve azok szaporodását, valamint meggátolja a nemkívánatos szagok és foltok kialakulását is.
Az ezüst-ionokkal és egyéb anyagokkal történő kezelés a szövetbe integráltan történik, azaz beágyazódik abba, így az nem kopik le,
és többszöri mosás mellett sem mosódik ki a matrac huzatából.
A svájci Sanitized fertőtlenítő technológia további előnye, hogy nem változtatja meg a kezelésen átesett matracszövet felületét,
ezáltal a matrac huzatának tapintása nem változik. Emellett bőrgyógyászatilag tesztelt,  100% bőrbarát és antiallergén.
Matrac jellege: közepesen kemény
Vastagság: 26 cm
Szélesség: 160 cm
Hosszúság: 200 cm
Felső súlyhatár: 140 kg / főTisztelt Internetes Megrendelőnk!
A vásárláskor Ön minden esetben SZÁMLÁT fog kapni és a hatályos jogszabályok értelmében GARANCIÁT is vállalunk!
A megrendelést követően 10% előleget kell átutalással kiegyenlítenie, amelyről SZÁMLA FOG KÉSZÜLNI! A különbözetet az átvételkor készpénzben tudja rendezni, ekkor készhez fogja kapni a VÉGSZÁMLÁT is. Az átutaláshoz szükséges bankszámla számunkat a rendelési folyamat elindulását követően az Előlegbekérő e-mail üzenetben el fogjuk küldeni Önnek. Az előleg befizetése nélkül nem indítjuk a kiszállítást!
Ha Ön igényli, akkor a termékeket ORSZÁGOSAN minden településre kapuig házhoz szállítjuk. A szállítási költség összegét a terméklapon "Szállítási és garanciális feltételek" fülön találja meg.
A készleten lévő termékek esetében a szállítások munkanapokon és gyűjtőfuvarral történnek, a szállítási időpont 2 munkanappal korábban egyeztetésre kerül majd.
13 + 1 ok amiért érdemes minket választani!
- Nálunk KÉNYELMESEN, ONLINE vásárolhat, és a karcagi partner áruházunkban személyesen is megtekintheti egyes bútorainkat.
- NÁLUNK MEGGONDOLHATJA MAGÁT. Ha nem elégedett termékünkkel az Elállási Jog feltételei alapján 14 NAPON BELÜL visszaküldheti, és visszakapja az árát!
- MEGBÍZHATÓSÁGUNKAT mi sem bizonyítja jobban, minthogy már több mint 19 ÉVE állunk Vásárlóink rendelkezésére.
- SZÉLES VÁLASZTÉKUNKBÓL több ezer termék közül választhat egyszerűen, néhány kattintással.
- ALACSONY ÁRAINK mellett termékeink jelentős része KÉSZLETRŐL rendelhető, így minimális a várakozási idő, és hamarabb élvezheti az új bútor nyújtotta örömöket otthonában.
- ORSZÁGOS HÁZHOZSZÁLLÍTÁST vállalunk MINDEN TELEPÜLÉSRE, ELŐRE MEGBESZÉLT IDŐPONTBAN, így biztosítva a szakszerű szállítást.
- Termékeinkre minden esetben GARANCIÁT vállalunk.
- kínálatunk SZAKMAILAG FELKÉSZÜLT ÜGYFÉLSZOLGÁLATTAL áll rendelkezésére.
- Cégünk által forgalmazott bútorok mindegyike nagy múltú HAZAI és külföldi bútorgyártók termékei.
- A tervezés és a gyártás során figyelembe vesszük a VÁSÁRLÓI IGÉNYEKET, nagy hangsúlyt fektetünk az ERGONÓMIÁRA és a PRAKTIKUSSÁGRA, ennek köszönhetően megelégedett vásárlóink hosszú éveken át használhatják a nálunk megvásárolt termékeket.
- A szakszerű házhozszállítás során KÖRNYEZETKÍMÉLŐ, újrahasznosítható csomagolóanyagokat használunk, ezzel egyszerre óvjuk a bútorokat és a környezetet egyaránt.
- A házhozszállítást saját TEHERAUTÓ FLOTTÁNKKAL végezzük, így garantáltan időben érkezik meg termékünk az Ön által meghatározott helyre.
- Szükség esetén ONLINE HITELIGÉNYLÉST biztosítunk.
- PLUSZ EGY! Ha nem talált igényeinek megfelelő bútort, kérjük jelezze felénk. Kollégáink készséggel állnak rendelkezésére.
Rendelését ezúton is köszönjük!

Jelenlegi ára: 160 990 Ft
Az aukció vége: 2020-07-31 14:03 .