2020. április 26., vasárnap

Longlife kollagén por ananászos vagy natur 300g - Jelenlegi ára: 3 850 Ft

LONGLIFE KOLLAGÉN ANANÁSZ ÍZESÍTÉSŰ 300G
A kollagén egyike a természetben előforduló fehérjéknek, a kötőszövet fő alkotóeleme, erőt és rugalmasságot kölcsönöz a test különböző szöveteinek és sejtjeinek.
A sejtek közötti állományt szilárdító szívós, rostos fehérje, amely megtalálható a csontokban, a porcokban és egyéb szövetekben is.
Orvosi tanulmányok bizonyítják, hogy az inak szakítószilárdságát a kollagén-rostok mennyisége határozza meg. A szervezet kollagén termelése az évek múlásával fokozatosan csökken, ennek eredménye a ráncosodás, bőrszárazság, a körmök és a haj töredezése, az ízületek ropogása és fájdalma, vagyis az öregedés folyamata.
A kollagén egy fehérje amely összeragasztja a sejtek részeit, elősegíti a szövetek létrejöttét, és felújítását, erőt és rugalmasságot kölcsönöz a test különböző szöveteinek és sejtjeinek. A kollagén minden szervben megtalálható, szerven belüli és szervek közötti hártyaszerkezetet alkotja. Ezért ha külsőleg a bőrünkön érzékeljük a változásokat, akkor a hiányállapot már nem csak kívül, de belül is fennállhat.
Termék összetevők: 100% sertésbőrből készített, hidrolizált, I-es típusú kollagén. Ízesítőt, egyéb hozzáadott anyagot nem tartalmaz. A kollagén a kötőszövetek rugalmasságáért felelős fehérje molekula. Rendkívül alacsony tápértékű, száraz állapotában 98% fehérjét tartalmazó, könnyen felszívódó természetes anyag. Magas fehérjetartalmánál fogva a csontok és porcok állapotának javítására alkalmas. Rendszeres fogyasztása nagymértékben csökkentheti vagy megszüntetheti az ízületi fájdalmakat. Haj és körömerősítő, bőrregeneráló hatású, javítja a bőr struktúráját. Számos fogyókúrás készítmény alap összetevője, mivel csökkenti az éhségérzetet. A kollagén, mint minden fehérje is aminosavakra bomlik, így szívódik fel a keringési rendszerünkbe. A vitaltrend. hu által forgalmazott kollagén speciális eljárással gyártott alacsony, 200 bloom számú zselatinból készül, ezért emésztése könnyű.


Jelenlegi ára: 3 850 Ft
Az aukció vége: 2020-04-26 19:24 .