2019. december 28., szombat

Fa futóbicikli, tanulóbicikli Police 12". - Jelenlegi ára: 9 000 Ft

Eladó a képen látható használt állapotban lévő Fa futóbicikli, tanulóbicikli 12".
A képek tökéletesen tükrözik az állapotát.
Használatból adódó kopás előfordul.
 
Jellemzői:
-Kerekei pumpálhatóak. Kerekei mérete: 12"
- 2-5 éves korig használható.
-Méretei: A bicikli hossza 80cm;
Kormány 53cm.
ülésmagassága állítható 36-38-40cm
-20kg terhelhető.
Szétszerelve postázom!!
A Futóbicikliről Általános Tudnivalók:
-A futóbicikli gyorsan fejleszti a gyerekek egyensúlyérzékét, játszva fejlődik ügyességük és nem utolsó sorban koncentrációs képességük.
-A futóbicikli minden olyan tulajdonsággal rendelkezik, melynek segítségével gyereked első kétkerekű társa lehet. A kerékpár fejlesztő, biztonságos, könnyű, természetbarát és variálható is (nyerge több magasságban fokozatban állítható). A három-négykerekű biciklivel ellentétben kis emelkedőkön is könnyedén közlekedhet vele gyermeked fölfele és lefele.
-A futóbicikli egyik legnagyobb előnye, hogy gyereked lába végig a talaj közelében marad, így ő magabiztosan, bátran ismerkedhet az egyre virtuózabb biciklis feladatokkal. Az egyenletesen guruló, rendkívül jó menettulajdonságú járgánnyal, gyereked pillanatok alatt otthonosan, egyre nagyobb összhangban mozog. Ráadásul elnyűhetetlen; rombolók kisebb hadával szemben is állja a sarat.
-Amikor eljön az igazi kétkerekű pedálos bicikli ideje, minden további tanulás, gyakorlás nélkül elindul vele, mert az egyensúlyt már ezzel megtanulta.
-Gyermekének legkedvesebb játéka lesz. Ajándékozza gyermekének- akár kislány vagy kisfiú- az önállóan utazás felfedezését. A felfedezés érzését, az első mobilitás átélésének örömét. A  futóbicikli tökéletesen igazodik a gyermek természetes mozgásigényéhez akár a második életévtől. Koordináció, óvatosság, elővigyázatosság, ügyesség lesz játékosan gyakorolva.

Jelenlegi ára: 9 000 Ft
Az aukció vége: 2020-01-18 20:50 .