2019. május 31., péntek

Michael Flatley - Lord of the Dance: Dangerous games (DVD) ÚJ! AZONNAL ÁTVEHETŐ - Jelenlegi ára: 2 990 Ft

Lord of the dance: Dangerous games - Michael Flatley (2014) DVD
Külföldi kiadás - magyar feliratot tartalmaz.
Állapot:  Új, bontatlan
Átvehető: azonnal, a Westend mellett 2 percnyire levő üzletünkben
További részletek a fotókon kinagyítva
Premierfilmek a legjobb áron!
2015-ben is folytatódik a világ legnépszerűbb tánc-showjának, a Lord of the Dance-nek a sikersorozata! Az ír rendező és sokszoros nemzetközi díjnyertes táncművész, Michael Flatley által koreografált előadás az 1996-os bemutatása óta tavaly teljes felújításon esett át.
Michael Flatley, miután húsz évvel ezelőtt világhírűvé tette a kelta táncot, visszatért! 2014-ben több hónapig tartó munkával újra koreografálta és rendezte produkcióját. A Lord of the Dance - Dangerous Games merészen eltávolodik az eredeti produkciótól; középpontjában a tánc és a művészet áll, amit a hihetetlen látvány és a több évtizedes tapasztalat erősít. A lélegzetelállító, új táncokat korszerű vizuális-, 3D- és fénytechnikával ötvözte, az új hangzásnak és a látványos kosztümöknek köszönhetően egy vadonatúj produkció jött létre!
A karakterek is új, izgalmas személyiségekké fejlődtek. A „ varázslatos kalandnak” nevezett show valójában egy, az ír folklór alapjaira épülő utazás az időben, a Jó és a Gonosz klasszikus meséje. A „ Kis Lélek” vezeti be a közönséget a történetbe és segít a Tánc Urának megvédeni az embereket a Gonosz ellen. Ám Don Dorcha sokkal erősebb és vadabb lett. Vajon megnyerheti-e a Lord a harcot?
Az előadásban szerepet kapott az egykori Girls Aloud együttes énekesnője Nadine Coyle, aki Erin Istennőt alakítja a show-ban. Tőle hallható többek között a produkció címadó dala is, melyet Gerard Fahy szerzett, ahogyan az új dalok és az előadás újra hangszerelése is az ő nevéhez fűződik.
A show egy különleges meglepetést is ígér! A nyitó jelenetben Michael Flatley a kivetítőn egy utazásra hívja a közönséget, melyben bemutatja, hogy honnan is indult ő valaha, és hogyan lett belőle a világ egyik legnagyobb táncosa. Az előadás végén, a híres finálé jelenetben pedig Flatley virtuális mása is megjelenik a 3D technika segítségével! Így a színpadtól visszavonult táncost újra és újra láthatja a közönség.
Michael Flatley profi karrierje az 1980-as években kezdődött. A nemzetközi áttörést a ’ 94-es Eurovíziós Dalfesztiválon bemutatott, mára már legendásnak számító 7 perc jelentette, amely a két évvel későbbi Lord of the Dance produkciójában, a sztár megkérdőjelezhetetlen főművében teljesedett ki. Szinte elképesztő az előadás elmúlt 19 évének eredménylajstroma: 10 nap alatt 250 ezer eladott jegy Ausztráliában, 21 egymást követő előadás a londoni Wembley Arénában, több tízmillió eladott cd és dvd, hogy csak néhányat említsünk a megdönthetetlen rekordokat felsorakoztató káprázatos produkcióról. 400 alkalommal a címszerepet is maga Flatley táncolta 1998 júniusáig, aki egyébként több egyéni kategóriában is bekerült a Guinness Book of World Records-ba - mint a Legjobban fizetett táncos, a Legmagasabb összegre biztosított lábak (40. 000. 000$), vagy a Világ Leggyorsabb lába – (35 „ tap”, azaz talajhoz érintés másodpercenként).
A show a bemutatás óta példátlan sikernek örvend, szerény becslések szerint eddig több mint 120 millió néző látta. A 40 táncos átlagéletkora mindössze 22 év. Csak a legjobbak táncolhatnak a világ vezető táncprodukciójában. A fiatal tehetségeket Flatley maga válogatja és tanítja, képzi, míg a pódiumra lépnek.
A Dangerous Games tavaly szeptemberben hatalmas sikerrel, húsz előadással debütált a London Palladium színházban. Az azóta tartó világkörüli turné keretében a produkció ősszel érkezik hazánkba: 2015. október 20-án Veszprémben, 21-én Debrecenben, 22-én Budapesten a Sportarénában és 24-én Győrben láthatják a Lord of the Dance drámaian új verzióját.
KÉREM, FIGYELMESEN OLVASSA EL AZ ALÁBBIAKAT:
Minden termék esetében feltüntettem az átvételi lehetőségeket:
Azonnal átvehető - raktáron van, azonnal elvihető.
2-5 munkanap alatt szállítható - nincs raktáron, a beszerzése a feltüntetett időn belül várható.
A legtöbb termékem ÚJ, gyári állapotú.
Ami használt, arról pontos állapotleírást adok.
Szállítás: személyes átvétel vagy ajánlott levélként előre utalás után
Postázás: csak ajánlott levélként vállalok feladást, az aktuális postai díjszabás szerint + bélelt boríték ára. Minden ajánlott levelet LNK ( levélládába nem kézbesíthető ) opcióval adok fel, mivel a Magyar Posta már csak így vállal garanciát az ajánlott levelekért. Ha elsőbbségi opciót szeretne kérni, kérem, vásárláskor jelezze.
Postai utánvétet nem vállalok.
Ha a termék átvétele/postázása időhöz van kötve, kérem, ezt vásárlás ELŐTT egyeztesse velem, vásárlás után egyeztetés nélkül ezt nem tudom garantálni.
Igyekszem minden feltett kérdésre pár órán belül válaszolni.
Személyes átvétel: a Westend mellett közvetlenül, előre egyeztetett időpontban.
Az időpont egyeztetés nélkül érkező Vásárlók esetében nem tudok garanciát vállalni a termék azonnali átadására, ilyen esetben nem tudok reklamációt elfogadni, kérem, ezt vegye figyelembe. Ezért kérem, vásárlás után minden esetben egyeztessen átvételi időpontot.
Számlaadás: van
Garancia: 1 hét, csak és kizárólag gyári hibás terméket cserélek. A nem rendeltetésszerű használatból keletkező meghibásodásra nem vállalok garanciát. Kérem, a vásárolt terméket személyes átvétel esetén ellenőrizze.
Minden az aukcióimon eladó kép- és hanghordozó eredeti kiadvány, nem másolat.
Köszönöm, hogy elolvasta és tudomásul vette a fentieket a problámamentes kiszolgálás érdekében.


Jelenlegi ára: 2 990 Ft
Az aukció vége: 2019-06-21 17:41 .