2019. április 26., péntek

Újdonság! Obag O Bag divatos tavaszi- nyári táskák - Jelenlegi ára: 7 990 Ft

Újdonság!
OBag női táska!
Classic és Mini méretben!
Bombaként robbantak a divatba egy-két éve az Obag táskák, és kitörölhetetlenül maradnak is! Nem is csoda, hisz egy rendkivül kényelmes és praktikus táska, amihez könnyű öltözködni, és már magában is vagány, divatos megjelenést biztosit. Bármivel könnyedén kombinálhatod, és mivel rendkivül strapabíró, nem csak egy szezonba kisér el.
Most Tied lehet kedvenc szined, csupán 7990 ft ért! A csomag tartalmaz egy táska testet, egy bőr belsőrészt, egy pár fület, valamint rögzitőket.
NE MARADJ LE! EZ AZ ÁR bevezető jellegű, csupán az első pár darabra érvényes!
NINCS ELŐRE UTALÁS_ Minden csomagot utánvétes futárpostával küldünk, átvételkor kell csak kifizesd!
Nincs3-6 hét várakozás! Mindenészleten van, maximum 1 héten belül átveheted csomagod!
Több darab - 1 postaköltség! - több termék esetén a postaköltség 1990 ft. érdemes szétnézned többi termékem között, és össze beszélni ismeröseiddel.
Jelenleg készleten van: Fehér, Beige/Krém, Fekete, Citromsárga, Puder rozsaszin, pink, Sötét kék, Piros , Szürke
Mindne héten kedden postázok, a hétfő estig beérkezett rendelések férnek bele. Ezek a csomagok csütörtök- péntek érnek oda a megadott címre. Az utánvételes posta díja 1490 ft. Több darab esetén 1990. ( a rendszer mást számol, de ennyit kell fizes csak) Kérlek rendeléskor a közlemény rovatban tüntesd fel hogy pontosan milyen modellt kérsz! ( pl: Egy fekete minit, és egy beige classicot pérekplusz egy kötél füllel. ) Minden táskához szinben paszolo belsőrész illetve fül jár. Külön kiegészitőket tudsz rendelni, az alább megadott árakon. A Termék eredetiségére garancát nem vállalok
Plüsz belsőrész: 3490 ft
Fül: 1990
plusz egy kötél füllel.
Kötél füll: 1990
Szörmés táskadisz: 790 ft
Köszönöm megtekintetted aukciómat, nézz szét többi termékem között is : )


Jelenlegi ára: 7 990 Ft
Az aukció vége: 2019-05-17 17:15 .