2019. január 30., szerda

ESKÜVŐ Menyasszonyi csokor és szív alakú gyűrűtartó - piros szett -28€ - Jelenlegi ára: 8 900 Ft

Kedves Menyasszony!                      (nincs posta költség)
Ez a menyasszonyi csokor és szív alakú gyűrűtartó neked készült, ha szereted a  és a szatén rózsákat. Egyedi és különleges, mivel saját készítés.  
A szatén rózsa csokor rózsái piros és rózsaszín színű szatén rózsák, a csokrot lóhere alakú szatén szalagból készült fehér virágok és piros szíves szilikon szál díszítik. Rózsaszín organza szalag adja a tényér részt. Nyelét piros szatén szalag borítja és piros szíves szilikon szál díszíti. A végét fehér lóhere alakú szatén szalagból készült virág zárja. A tányér alját csillogós rátét ékesíti.
A csokor kiegészítője a szív alakú gyűrűpárna. A Virág formái és díszítése megegyezik a csokor színeivel. A gyűrűtartó teteje levehető. Ne kell félned, hogy leesik, mert szatén szalag fogja össze. Azonban jó tanács ként vedd szét és lazán tedd egymásra, nehogy a nagy napon zavar jöjj, ugyanis pontosan megy egymásba a két szív forma.
Minden kész állapotban van a megálmodott piros és rózsaszín árnyalatokban. Nem kell aggódnod, hogy elhervad, a tárolása sem okoz gondot.   
Amennyiben a te más színt kedvelsz vagy azt szeretnéd, hogy a menyasszonyi ruhád vagy a terem díszítésével összhangban legyen, akkor csak szólj és elkészítem neked.
A csokor mérete: átmérője 20cm x magassága 18cm.
A gyűrűtartó 12x11cm, magassága 6cm.  


Jelenlegi ára: 8 900 Ft
Az aukció vége: 2019-02-19 19:50 .