2018. december 24., hétfő

NUM’AXES Canicom 5.201 elektromos nyakörv,2 év garancia,számlával,üzletből - Jelenlegi ára: 39 990 Ft

Miért érdemes tőlünk vásárolnia?
 
-Mert 2 év garanciát/jótállást vállalunk az általunk forgalmazott összes készülékre (magyarországi cseregarancia)!
-Mert mi nem magánszemélyként áruljuk termékeinket és mi elérhetőek leszünk akár 1-2 év múlva is így valóban érvényesíthető a garancia!
-Mert mi folyamatosan biztosítunk kompatibilis pótalkatrészeket a termékeinkhez még akár évek múlva is!
-Mert nálunk minden törvény biztosította jogával élhet, szemben a magánszemélyekkel (magánszemélyekkel szemben nincs garancia érvényesítési jog és elállási jog, stb. ), ne feledje igy a végén mindig az olcsó lesz a legdrágább!
-Mert mi minden termékünkről állítunk ki Áfás számlát és mellékelünk garancia jegyet hozzá, így termékeink elszámolhatóak vállalkozásban/vadásztársaságoknál!
-Mert mi eredeti, márkanévvel ellátott készülékeket forgalmazunk (találkozhat olyan termékkel ami ugyanúgy néz ki mint a mi termékünk, csak a márkanév hiányzik a dobozról/termékről. Ezek hamisítványok, 20-30 méteres hatótávval és 1-2 hónapon belüli 95%-os meghibásodással)!
-Mert mi nagy választékot kínálunk a termékeinkből és mindegyiket raktárról tudjuk szállítani akár 1 munkanap alatt és akár ingyenesen is!
-Mert mi a termék eladás után a használatban és kiképzésben is segítünk tájékoztatókkal és tanácsokkal, hogy a legjobb eredményt érhesse el a kutyájával!

Jelenlegi ára: 39 990 Ft
Az aukció vége: 2019-01-06 21:59 .