2018. május 29., kedd

Nikon COOLPIX S51 fényképező belső optikával (3X) - Jelenlegi ára: 11 990 Ft

Nikon COOLPIX S51 digitális fényképező
AZ UTOLSÓ KÉPEK EZZEL A KÉSZÜLÉKKEL KÉSZÜLTEK (2db).
Karcsú, 8, 1 megapixeles fényképezőgép divatos kialakítással és sokoldalú, derékszögű 3x Zoom-NIKKOR objektívvel. A forgatható választógomb még értelemszerűbb működtetést tesz lehetővé; a kifinomult funkciók, például a nagy teljesítményű képstabilizátor és az ISO 1600 funkció, pedig éles képeket készítenek, amelyeket a figyelemre méltó, 7, 62 centiméteres LCD-monitoron élvezet másoknak megmutatni. A stílus rajongóinak ideális partnere.
A fényképezőgép ezüst és barna színben kapható.
A 8, 1 megapixeles felbontás jóvoltából a képek még jelentős nagyítás vagy kivágás után is élesek maradnak.
Az EXPEED képfeldolgozó motor optimális teljesítményt és maximális képminőséget garantál.
A nagyméretű, fényes, 7, 62 centiméteres, 160 fokos megtekintési szögű és tükröződésgátló bevonattal ellátott LCD-monitoron egyszerű a képek komponálása és visszajátszása, még napos időben is.
A derékszögű, 3x Zoom-NIKKOR objektív hihetetlenül tiszta és éles képeket készít. Az objektív a kulcsfontosságú 38– 114 mm-es zoomtartományt (35 mm-es formátumban kifejezve) fedi le.
Az optikai rázkódáscsökkentés (VR) elvén működő képstabilizáló rendszer kompenzálja a fényképezőgép rázkódását, ezáltal gyenge fényben is tiszta, éles fényképeket és videókat készít; használatakor a fotós 3 lépésközzel hosszabb záridővel fényképezhet.
Nagy érzékenység ISO 1600 értékig*: a rövidebb záridővel jelentősen csökkenti a képek elmosódásának kockázatát, amikor gyorsan mozgó témát fényképez, vagy gyenge fényben készít felvételeket.
Rendkívül karcsú és stílusos, hullámvonalas kialakítás: divatos és tartós alumíniumváz, szemet gyönyörködtető hullámvonalas kialakítással.
Pictmotion beépített divatítés: tekintse meg képeit diavetítésként, háttérzenével a fényképezőgépen, vagy VGA-minőségben a televízió képernyőjén. Egyszerűen csak válassza ki a kívánt képeket, majd rendeljen hozzájuk stílust és háttérzenét.
A forgatható választógomb megkönnyíti a készülék használatát.
A termék a képen látható állapotban van.
Tartozékok: állapot jelzős töltő, csuklópánt, akkumulátor
Minden korrekt ajánlatot meghallgatok, több termék vásárlása esetén garantáltan kedvezményt is tudok adni.
NÉZZE MEG TOVÁBBI TERMÉKEIM IS:
http: //www. vatera. hu/listings/index. php? us=proficuccok


Jelenlegi ára: 11 990 Ft
Az aukció vége: 2018-06-18 22:07 .