2018. március 30., péntek

YURBUDS LIBERTY WIRELESS BLUETOOTH ( Harman / JBL - Jelenlegi ára: 8 990 Ft

JBL Yurbuds Leap 100 wireless sport fülhallgató
Nincsenek vezetékek, amelyek útban lehetnének, a yurbuds Liberty fül mögé helyezhető vezeték nélküli fülhallgatóval teljesen szabadon mozoghatsz. A modell a kiemelkedő hangzáson kívül az összes yurbuds sportfülhallgatóra jellemző izzadságálló, kényelmesen illeszkedő kialakítást is biztosítja. A fülhallgatóhoz ezenkívül egyszerű, egyetlen gombnyomásos hangvezérlést lehetővé tevő mikrofon is tartozik. Akkumulátora sok órányi zenehallgatást és telefonálást tesz lehetővé, az alacsony töltöttségi szintre pedig hallható és vizuális jelzések is figyelmeztetnek. A Bluetooth-csatlakozásnak és a biztonságos illeszkedésnek köszönhetően mindig a maximumot hozhatod ki magadból. TwistLock technológia A yurbuds exkluzív TwistLock technológiája gondoskodik arról, hogy a fülhallgató biztonságosan illeszkedjen, és garantáltan ne essen ki még a legkeményebb edzés közben sem. FlexSoft A garantáltan dörzsölésmentes yurbuds ergonomikus kialakítása elkerüli a fül idegvégződésekkel sűrűn borított részeit, így tartós használat esetén is kényelmes viselést biztosít. Mindezt a rendkívül puha, orvosi színvonalú, hajlékony szilikon kialakítás még tovább fokozza. Izzadságálló Az eső-, víz- és izzadságálló yurbuds fülhallgatót arra tervezték, hogy minden körülmények között veled tudjon tartani edzéseiden. Jellemzők Hat órányi zenehallgatás és telefonálás Kimagasló hangminőség Hangjelzések alacsony töltöttség esetén A kijelzőn megjelenő töltöttségjelző Mikrofon zenelejátszási vezérlőkkel Bluetooth-kompatibilitás Ellenálló, fonott vezeték Főbb tulajdonság A fülhallgató exkluzív technológiája még a legintenzívebb testmozgás közben is biztonságos illeszkedést garantál. Hallgasd kényelmesen iPhone, iPod vagy iPad készülékedet edzés közben.
Tulajdonságok:
Frekvenciaátvitel: 20 Hz– 20 kHz
Egyéb szolgáltatások: Minden időjáráshoz, Bluetooth, Hang vezetékbe épített mikrofonról, Vezetékbe épített mikrofonnal és zeneszámvezérlővel, Vezetékbe épített hangerőszabályzó, Sztereó Bluetooth, Verejtéktűrő
Kialakítás: Fül mögéilleszthető
Kapcsolatok: Bluetooth, Vezeték nélküli
Bluetooth-kompatibilitás: Bluetooth 4. 0
Hangsugárzók: Két 15 mm-es dinamikus hangszóró
Mikrofonok száma: 1
Áramforrás: Akkumulátoros tápellátás
Elemek/akkumulátorok: Újratölthető lítiumionos
Akkumulátor-üzemidő: Akár 4-5 zenehallgatás és telefonálás(gyártói adatok a több mint 6 óra valószínű a legkisebb terhelés melett mértek, legkisebb hangerő, egyhelyeben állava, normál felhasználás mellett ez a 4-5óra üzemidő reálisabb)
Feltöltési idő: Kevesebb mint két óra
A termék a képen látható kiváló újszerű állapotban van, így újként hirdetem.
Az aukció tartalma a képen látható termék az ott látható tartozékokkal.
Minden korrekt ajánlatot meghallgatok, több termék vásárlása esetén garantáltan kedvezményt is tudok adni.
NÉZZE MEG TOVÁBBI TERMÉKEIM IS:
http: //www. vatera. hu/listings/index. php? us=proficuccok


Jelenlegi ára: 8 990 Ft
Az aukció vége: 2018-04-20 08:13 .