2018. január 26., péntek

Nike Papucs! NO POSTA - Jelenlegi ára: 8 500 Ft

KÉRLEK VÁSÁRLÁS ELŐTT ÉRDEKLŐDJ, HOGY A KÍVÁNT SZÍNBEN / MÉRETBEN RENDELHETŐ-E, MERT ELŐFORDULHAT IDEIGLENES KÉSZLETHIÁNY!!
A termék külföldről érkezik, a szállítási ideje 14-60 nap ! (általában 2-3 héten belül megérkezik, extrém esetben 60 nap, ezután tekinthető elveszettnek a csomag)
100% pénz vissza fizetési garancia!! Abban az esetben, ha nem érkezne meg a csomag a megadott időn (max. 60 napon) belül (elveszne), akkor a termék árát ivisszatérítem!
Mindent megteszek, hogy elégedett legyél : ) Bármilyen időközben felmerülő kérdéssel - problémával nyugodtan fordulj hozzám, biztosan találunk megoldást.
A termék külföldről érkezik, ezért a kedvező ár, viszont a szállítási idő kicsit hosszabb. Kérlek ennek tudatában licitálj. Miután megérkezett a termék ellenértéke, azonnal megrendelem!!!
Replika!
Fizetés átutalás!
Megkérném, hogy a fizetést a vásárlástól számított 5 napon belül rendezze, mert 5 nap elteltével negatívan értékelek, a terméket visszateszem a vatera rendszerébe, és letiltom a további licit lehetőségéről!
Kérem figyelembe venni, hogy a fotók műteremben készülnek erős fényviszonyok között, így azok színe, ill. a digitális adathordozók (pl. számítógép) színbeállítása változtathat pár árnyalatot!
A méretet körültekintően válassza ki, cserére nincs mód. Kizárólag gyári hibás terméket cserél a forgalmazó, a visszaküldés ktge a vásárlót terheli.
                                       
                
                                                        


Jelenlegi ára: 8 500 Ft
Az aukció vége: 2018-02-16 16:49 .