2017. június 28., szerda

ÚJ Xbox One Wireless Vezeték nélküli Kontroller - Jelenlegi ára: 11 500 Ft


Xbox One-ra Wireless/Vezeték nélküli Kontroller!
Fekete kivitelben!
Azonnal rendelhető!  
Specifikáció:
100% brand new and high quality
Light and comfortable: Made with ABS.
Wireless: Connect the receiver to the XBOX , no more cables.
Improved ergonomic design: Maximum comfort and endless gameplay
New Buttons design: New left and right shoulder buttons, easier and more comfortable to use. Supports all of Xbox one controller features
Long distance: Wireless up to 9-10 meters(30 feet) range.
Built for lag-free play: Best playing experience.
Plug and play: Automatically match with xbox.
Precisely what you need for PC and Xbox gaming
How to use:
Plug the receiver to the USB port of Xbox. And play.
Specifications:
Material: ABS
Dimension: Approx. 15 x 10 x 5. 5cm (L x W x H)
Compatible: For Xbox one or PC Laptop
Bluetooth version: 2. 4GHz
Effective Range: 9-10m or More than 30 feet
Battery: 2 AA Batteries (not included)
Color: Black
Net Weight: 374g
The 2. 4Ghz wireless controller is no charging port, so you can not play games while charging; and also there is no headphone interface.
Csomag tartalma:
1 * Wireless controller for Xbox one
1 * Wireless controller receiver
Vásárlással kapcsolatos fontos információk:
100% os pozitív értékelésre törekszünk!
Visszautalás:  a vételárat visszautaljuk ha nem érkezik meg a termék.
Ez esetben kérem jelezze email-en keresztül, hogy megoldást találhassunk a problémára! Ne telefonáljon hiszen akár több órára is szükségünk lehet mire utánanézünk a rendelésnek!
Kommunikáció:  Minden esetben kizárólag email-ben a fentiekben említett miatt!
Hibás termék:  visszautaljuk vagy újrapostázzuk a terméket megállapodástól függően miután visszapostázta a megadott címre.
A szállítási idő:  9-12 munkanap, de a postától függően előfordul a 25-35 munkanap is! A posta szállítási idejéért nem tudunk felelősséget vállalni, az említett szállítási idő tájékoztató jellegű!
Nagyon fontos!  Kérem NE LICITÁLJANAK azok a kedves vásárlók, akik nem tudják kivárni az esetleges 35 munkanap szállítási időt! A termék messziről jön, előfordul időnként, hogy a posta lassabban kézbesít.
Postázás:  A vételár beérkezését követő második munkanapon postázzuk a terméket!
A szállítási idő nem a leütés napjától értendő, hanem a befizetés napját követő második munkanaptól!
Utalás:  Kizárólag átutalást (házibank, netbank) fogadunk el! Banki/Postai készpénz befizetést/Rózsaszín csekket ill. egyéb NEM!
Átutalásnál a Vatera felhasználónevét feltétlenül adja meg a közlemény rovatba (különösképpen ha nem a saját bankszámlájáról utal), ellenkező esetben előfordulhat, hogy nem tudjuk visszakeresni a rendelését ill. nem tudjuk megállapítani melyik vásárló utalása! Ebben az esetben nyilvánvalóan nem tudjuk a terméket postázni ill. Önt sem tudjuk értesíteni, hiszen nincsen kiindulópontunk!
Fizetés/szállítás:
-Ajánlott posta esetén az első termékre a posta 1300Ft, minden további 500 Ft/db.
Átvétel:  azoknak a vásárlóknak akik nem veszik át a rendelt terméket a postától és visszaküldésre kerül a termék, a postaköltség újbóli megfizetésével tudjuk csak újraküldeni, illetve amennyiben az összeget kéri vissza, a termékek árát tudjuk csak visszautalni, postaköltség nélkül. A termék átvétele az Ön felelőssége! Amennyiben a Mi hibánkból nem tudja átvenni, pl téves címzés miatt, így a postaköltség minket terhel.
A szállítási idő: 9-12 munkanap, de a postától függően előfordul a 25-35 munkanap is! A posta szállítási idejéért cégünk nem tud felelősséget vállalni, az említett szállítási idő tájékoztató jellegű!
Nagyon fontos! Kérem NE LICITÁLJANAK azok a kedves vásárlók, akik nem tudják kivárni az esetleges 35 munkanap szállítási időt! A termék messziről jön, előfordul időnként, hogy a posta lassabban kézbesít.
Az utalás FHB számlánkra történik.
Freemail, Citromail probléma:  Nagyon sok gondunk van a freemail, valamint a citromail címekkel! Akinek freemail/citromail címe van és a megrendelést követő 24 órán belül nem kap emailt tőlunk, ez azt jelenti, hogy az email cím visszadobta a küldött email-t. Ilyenkor küldjön üzenetet egy másik email címről és ne felejtse ki a megrendelési adatokat, valamint a felhasználónevet!
Nézz körül és tekintsd meg az árukinálatot az alábbi linken!
http: //www. vatera. hu/listings/index. php? us=Feqtor855
Kellemes Vásárlást Kívánunk!


Jelenlegi ára: 11 500 Ft
Az aukció vége: 2017-07-18 11:25 .