2017. április 29., szombat

Alcatel go watch okos óra - Jelenlegi ára: 16 499 Ft

Alcatel go watch okos óra szép állapotban gyári dobozában eladó.
Gyártó: Alcatel
Modell: Watch Go
Leírás:
Végre egy okosóra, amely mindenre kész. Mindegy, hogy milyen őrült kalandokban veszel részt, a GO WATCH soha nem fog becsapni. Hullámokra vágysz ? Ne felejtsd el az órádat. A GO WATCH vízálló, ezért nem kell levenned, mielőtt beleveted magad a vízbe. Túrára indulsz ? A GO WATCH-nak nem számítanak a poros utak. Mindegy, hogy mennyire téped ott kint magadat, semmi sem jut be ebbe a masszív okosórába. Nem vagy a városban ? Néhány éjszaka őrültebb, mint a többi. De mindegy, hogy mi történik odakint, az ütésálló Go WATCH továbbra is működik.
Keverd fel a stílusodat
Keverd össze a dolgokat, hogy mindennap új stílust hozhass létre. A könnyen cserélhető elülső burkolattal és óraszíjjal, valamint a különböző színösszeállításokkal könnyen testre szabhatod az órádat. Milyen az érzelmi pulzusod ? Hogy érzed magad ? Nyugodtan ? Őrülten ? Lehet, hogy kissé éhesen ? A GO WATCH megmondja. Csak nyomd le az Indulás gombot, hogy megmérje az érzelmi pulzusod, válassz egy témát és mutasd meg a világnak, hogyan érzed magad, úgy, hogy megosztod a közösségi hálón a színes és részletes grafikonodat.
Azonnali frissítések
Mivel a csuklódon van az összes fontos frissítés, így nem hagysz ki semmit. Frissíthetsz a közösségi hálóról, a bejövő hívásokból, szövegüzenetekből, e-mailekből és még sok másból, és egy ránézéssel eldöntheted, hogy mi számít és mit hagysz ki.
Vedd át az irányítást
A GO WATCH olyan, mintha egy távirányító lenne a csuklódon. Egy koppintással 10 méteren belül parancsot adhatsz okostelefonod kamerájának és a zenelejátszónak. Az órádat a GoPro-val is párosíthatod, hogy mindent megragadj.
A készülék tesztelése ellenőrzött környezetben megtörtént, és bizonyos esetekben víz- és porálló (megfelel az IP67-es besorolás követelményeinek, amint azt az IEC 60529 - Villamos gyártmányok burkolatai által nyújtott védettségi fokozatok [IP kód] nemzetközi szabvány leírja; tesztelési feltételek: 15-35 ° C, 86-106 kPa, 1 méter, 30 perc). A besorolástól függetlenül az eszköz nem vízhatlan minden helyzetben. Győződj meg arról, hogy a SIM/SD fedél szorosan be van-e zárva az IP67-es besorolás teljesítéséhez. Máskülönben nem biztosít víz és por elleni védelmet.
Műszaki adatok
Az óra számlapjának vastagsága: 12-13, 6 mm
Az óra számlapjának átmérője: 49, 2 mm
Az óraszíj vastagsága: 3, 5 mm
Az óraszíj szélessége: 22 mm
Tömeg: 55 g
Felület: Szíj: Matt
LCD-lencsék: Fényezett
Tulajdonságok:
Gyorsulásmérő
Giroszkóp
Magasságmérő
Pulzusszám érzékelő
E-compass
Bluetooth 4. 0
LE Vibrációs motor
Mikro-USB a hátulsó ajtóban IP67 (víz- és porálló)
Kompatibilitás: 4. 3 és újabb Android verziók iOS 7, iPhone 4S és újabb, Bluetooth 4. 0 és újabb

Jelenlegi ára: 16 499 Ft
Az aukció vége: 2017-05-20 14:51 .