2016. augusztus 27., szombat

Amway Silicon Glaze - Jelenlegi ára: 3 400 Ft

SILICONE GLAZE™ Autófényező Amway
14. 500 Ft feletti vásárlás esetén - postaponton való átvétel esetén - állom a postaköltséget!  
 A SILICONE GLAZE Autófényező nem hagyományos viaszbevonat, hanem tisztító- és fényezőszerek gondosan összeállított keveréke, ami kíméletesen távolítja el a régi fényezőszert anélkül, hogy az autó felületét károsítaná.
Magas fényt és védelmet biztosít. Gondosan összeállított tisztító- és fényezőanyagok keveréke. A Multi-silicone formula ragyogó, kosztaszító fényt biztosít. Sokoldalú.
Segít megóvni az autó fényezését és hosszan tartó fényt biztosít. Az autót tisztítja és fényezi, anélkül, hogy a felületét megsértené. Kíméletes a metálszínű és az új autókon. Oldja a felszíni szennyeződést, valamint a régi polírt és magasfényű védőbevonatot ad a karosszériának . Használható hajók, motorházak, berendezések, munkalapok, porcelánfelületek tisztítására és fényezésére.
Használat:
1. Mossa le és szárítsa meg az autót.
2. Használat előtt jól rázza fel a tartályt.
3. Adagolja a fényezőszert nedves ruhára, és körkörös mozdulatokkal vigye fel egy kis területen.
4. Várjon, míg teljesen megszárad. Tiszta, puha ruhával fényesítse ki.
Javaslat: A SILICONE GLAZE Autófényezőt ne öntse közvetlenül a felületre. Mindig használjon tiszta ruhát a felvitelhez. Ne használja közvetlen napsütésben. Az erősen oxidált festék nem jól veszi fel a fényezőszert. Ne alkalmazza ismételten két hónapon belül. Olvassa el figyelmesen a címkén lévő előírásokat.
 Minden AMWAY terméket  be tudok szerezni!!!! : -)
Várom az érdeklődését!!!!


Jelenlegi ára: 3 400 Ft
Az aukció vége: 2016-08-25 22:33 . Amway Silicon Glaze - Jelenlegi ára: 3 400 Ft