2016. július 29., péntek

Okos óra DZ09. - Jelenlegi ára: 9 000 Ft

Okos óra DZ09 eladó vagy cserélhető számtech cuccra vagy 4 csatornás DVR-re kamerákhoz. Az óra Android telefonnal kommunikál, Windows telefonnal részlegesen.
Az óra SIM és SD kártyát is fogad. Bluetooth-on keresztül a telefonról fogad email-eket, hvásokat, névjegyzéket, kamera támogatás, zene lejátszás, az óra sok más applikációt tartalmaz és letölthetők még app-ok hozzá. Az órában zene és video lejátszó is van valamint fényképezőgép is van, beépített hangszóró és mikrofon, kártya független. Az óra még fóliás teljesen új állapotú, kb. 1 hónapja használom. Tartozék: USB kábel töltéshez és adatforgalomhoz a PC-vel, angol leírás és doboz.
Fontos!
Kérem olvassa el!
Az aukció lezárását követő 24 órán belül, kérem a velem való kapcsolat felvételét!
Utánvéttel nem küldök semmit és az árút, csak a pénz átutalását követően küldöm el!
Az aukciót követően e-mailben értesítem a vevőt (ezt a Vatera is megteszi), az aukció eredményéről és az elérhetőségemről(mobil, számlaszám az utaláshoz), csomagolási és postaköltségről (a csomagolási és postaköltségről nem kívánok vitázni, ugyanis a csomagolásnak is lehetnek költségei és valahogy a postára is el kell jutni a küldeménynek).
A pénz átutalása 3 napon belül kell, hogy megtörténjen!
Ha kérdése van, azt az aukció befejezése előtt tegye fel és ne az aukció esetleges megnyerése vagy licitálás után, merüljenek fel kérdések a termékkel kapcsolatban!
Garanciát nem tudok vállalni semmire, a kivételeket jelzem a hirdetésben!
Akinek nem felelnek meg a feltételeim, az ne licitáljon az aukciómon, ellenkező esetben sajnos negatív értékelést fogok adni a nyertes licitálónak és újra meghirdetem a terméket !
Az értékelést 3 napon belül tegye meg kérem!


Jelenlegi ára: 9 000 Ft
Az aukció vége: 2016-08-19 14:59 . Okos óra DZ09. - Jelenlegi ára: 9 000 Ft